انتقاد رئیس پیشین صداوسیما از صداوسیما

اعتماد/ رئيس سازمان صداوسيما در دهه ۶۰ گفت: صداوسيما تحت فرمان گروههاي خارج از اين سازمان است که آنها برنامهها و در کل تفکر و عقيده خود را به رسانه ملي تحميل ميکنند، به همين دليل هم برنامههاي تفرقهافکن و زيانرساني از تلويزيون پخش ميشود.
محمد هاشمي، فعال سياسي اصلاحطلب، در گفتوگو با اعتمادآنلاين با اشاره به شرايط کشور و راههاي گذر از بحران در شرايط شيوع ويروس کرونا اظهار داشت: در کشور حالتي به عنوان قهر ملي نداريم، البته لازم است در روزهايي که کشور درگير مشکلات زيادي است همدل و متحد باشيم تا بتوانيم موانع را از ميان برداريم.
اين فعال سياسي در ادامه گفت: متاسفانه برخي از رفتارها هم باعث دلخوري ميشود و هم ناکارآمدي به وجود ميآورد؛ به عنوان مثال همين مساله رد صلاحيتها که در ادوار مختلف مشاهده شده و گروهي را از حضور در انتخابات محروم ميکند. اين در حالي است که اگر همه گروهها بتوانند فرصت ابراز وجود پيدا کنند، بيشک شاهد موفقيتهاي بيشتري خواهيم شد.
او سپس با تاکيد بر نقش دولت توضيح داد: ايران اين روزها گرفتاريهاي زيادي دارد و دولت به عنوان متولي اصلي امور اجرايي کشور تلاش ميکند به نحوي وضع موجود را به حالت مطلوب برساند. اما بايد متذکر شد که دولت به تنهايي نميتواند بر تمام مشکلات فائق آيد و به همين دليل قواي ديگر هم بايد به اندازه توان خود تلاش کنند تا با همگرايي مشکلات حتيالمقدور کاهش يابد.
هاشمي ادامه داد: در چند ماه اخير کرونا هم مزيد بر علت شده است، بنابراين همه بايد اختلاف سليقهها را کنار بگذارند تا به کمک يکديگر اين بحران را پشت سر بگذاريم. به هر حال کرونا همزمان بخشهاي اقتصادي، سياسي و حتي فرهنگي را به طور جدي تهديد ميکند و به همين دليل خروج از اين شرايط به عزمي جزم احتياج دارد که روشن است، با چنددستگي و کوک کردن ساز مخالفت نميتوان در اجراي برنامهها موفق بود.
رئيس سازمان صداوسيما در دهه ۶۰ با اشاره به نقش تلويزيون در ايجاد همصدايي تاکيد کرد: صداوسيما بلندگوي نظام است و به همين دليل همه برنامهها و فعاليتهاي اين سازمان بايد در راستاي شکوفايي و پيشرفت عمومي باشد. با اين حال متاسفانه گاه برنامههاي تفرقهانگيزي از تلويزيون پخش ميشود که ميتواند آثار بسيار سوئي بر جا بگذارد.
او اضافه کرد: اشکال مديريت صداوسيما اين است که همه تصميمهايش در درون سازمان گرفته نميشود؛ در واقع صداوسيما تحت فرمان گروههاي خارج از اين سازمان است که آنها برنامهها و در کل تفکر و عقيده خود را به رسانه ملي تحميل ميکنند، به همين دليل هم برنامههاي تفرقهافکن و زيانرساني از تلويزيون پخش ميشود.
محمد هاشمي در پايان گفت: هم صداوسيما، هم دولت و هم ساير ارگانها و نهادهاي نظام بايد در اين شرايط خطير به ياري همديگر بشتابند تا شايد از اين طريق پتانسيل موجود در کشور به جاي هزينهسازي و تنشزايي، صرف کاهش مشکلات و در نتيجه افزايش رضايتمندي عمومي شود.