رضایی: مشکل اصلی ما تفالههای افکار غربی هستند

فارس/ دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه هنوز نتوانسته ايم بهدليل مقاومت ليبرال ها، دين و مردم را در اقتصاد و فرهنگ وارد کنيم، تصريح کرد: در عرصه هاي فرهنگ و اقتصاد نيز، ورود ارزش ها و مفاهيم ديني و مردمي، معجزه خواهد کرد.
مراسم رونمايي از کتاب «تفسير بيان» از تاليفات اسماعيل منصوري لاريجاني صبح امروز (چهارشنبه ۲۲ مردادماه) با حضور محسن رضايي، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام برگزار شد.
در اين مراسم که با حضور تني چند از مسئولان و چهره هاي علمي و قرآني کشور در دانشگاه عالي دفاع ملي برگزار شد، محسن رضايي با قدرداني از تلاش هاي محققانه اسماعيل منصوري لاريجاني در تاليف مجموعه ۶ جلدي تفسير بيان، گفت: از زحمات استاد گرانقدر و فرهيخته، جناب دکتر منصوري لاريجاني، در نگارش اين اثر قرآني ارزشمند قدرداني مي کنيم. از سردار احمد وحيدي، دانشگاه عالي دفاع ملي و مکتب قرآن و آقاي مرتضي ميرباقري هم تشکر مي کنم.
رضايي ادامه داد: بزرگداشت انديشمندان، علما و آثار آنها، يکي از دست آوردهاي انقلاب اسلامي است و نشاني از علمي، قرآني و حقيقي بودن انقلاب اسلامي ما است. انقلاب ما، تحولي در معرفت و انديشه بود و سرآغاز عصر جديدي است. تکيه گاه اصلي انقلاب ما مانند بعثت نبي اکرم(ص) بر پايه قرآن مجيد است. قرآن مجيد رکن همه معارف و علوم و مخزني است که مي تواند تحولات را در همه امور به وجود آورد.
وي با اشاره به اينکه انقلاب ما يک تحول معرفتي و علمي بوده است، گفت: بزرگترين کاري که انقلاب ما انجام داد اين بود که دين و مردم را وارد سياست و زندگي کرد. دين و مردمي را که بر اساس تمدن غرب از صحنه بيرون رفته بودند، انقلاب اسلامي به صحنه آورد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به نقش دين و مردم در پيروزي انقلاب اسلامي، گفت: پيروزي انقلاب اسلامي، مرهون همراهي دين و مردم در امور سياسي بود. دين و مردم همچنين توانستند در دوران دفاع مقدس، حماسه هاي بزرگي را خلق کنند و پيشرفت هاي حال حاضر ما در عرصه سياست، دفاع و امنيت، با ياري خداوند، هدايت هاي امامين انقلاب و همراهي دو رکن ارزش هاي ديني و آحاد مردم پديد آمده است.
رضايي با بيان اينکه در چهل سال گذشته، نظام سياسي ما از تمام آزمون هاي حساس با موفقيت بيرون آمده، گفت: فتح الفتوح انساني هم يکي از موفقيت هاي انقلاب ما بود. امام(ره) در عمليات طريق القدس فرمودند: اين دفاع مقدس به فتح الفتوحي رسيده است که جوانان اين کشور يک شبه راه صدساله را مي پيمايند. تحول انساني و تحولي در قلب و جان جوانان به وجود آورد که آثارش را هنوز مي بينيم و يکي از آن افراد انقلابي، جناب پاسدار منصوري لاريجاني هستند که با احساس تکليف در عرصه علم و اسلام و عرفان در اين سنگر ايفاي نقش مي کنند.
استاد دانشگاه جامع امام حسين(ع) گفت: هنوز نتوانسته ايم بدليل مقاومت ليبرال ها، دين و مردم را در اقتصاد و فرهنگ وارد کنيم. در عرصه هاي فرهنگ و اقتصاد نيز، ورود ارزش ها و مفاهيم ديني و مردمي، معجزه خواهد کرد. اقتصاد ما بايد مردمي و ديني باشد. الگوي مديريت جهادي که آن هم بر مباني ديني و مردمي تاکيد دارد، يکي از راهکارهاي پيشرفت ما در اقتصاد خواهد بود که رهبر انقلاب هم در بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي، بر آن تاکيد کرده اند.
وي افزود: روز به روز دنيا به اين خلا دين و مردم در زندگي بشري بيشتر واقف مي شود. در حوادث امروز آمريکا و فرانسه حلقه مفقوده، همين دو گمشده هستند که چيزي جز فطرت و حقيقت عالم نيست. فطرت مردم همان دين يعني حقيقت اصلي است که انقلاب ما از همين نقطه آغاز شده است. اينکه دموکراسي غربي را دخالت مردم در اداره کشور بدانند دروغي بيش نيست، دموکراسي غربي چيزي جز دخالت باندها و احزاب سرمايه داران نبوده است.
رضايي با بيان اينکه اصل تمدن غرب بر اومانيسم و فردگرايي بوده، گفت: علت اينکه ليبراليسم هم از دل آن به وجود آمد اين بود که نگاه به دين و مردم را اومانيسم تغيير داد. در تمدن غربي انسان از خدا و مردم فاصله گرفت و به فرديت و انگيزه هاي شخصي خودش روي آورد. تمدن غربي که روبروي ماست امروز به ابتذال کشيده شده است.
رضايي با اشاره به تشنگي بشر امروز در فهم حقايق گفت: بشريت نياز به حقيقت و تحول ادراکي، معرفتي دارد که در اسلام و قرآن وانقلاب ما موجود است. اين انقلاب از بسياري از آزمايش ها سربلند بيرون آمده است. از کودتا و ترور و جنگ سرفراز بيرون آمده است اما بايد به يک حقيقت تلخ اشاره کنيم. چرا نمي خواهند از اين دستاورد که ورود دين و مردم به ساير ابعاد زندگي بشر استفاده کنيم؟ چه مانعي بر سر راه ماست که دين را وارد اقتصاد نمي کنيم؟ مردم را وارد اقتصاد نمي کنيم؟ فطرت مردم را در فرهنگ و اقتصاد احيا نمي کنيم؟
وي افزود: مشکل اصلي ما اين است که باقي مانده ها و تفاله هاي افکار و رويکردهاي ميراث غربي در فرهنگ و اقتصاد، در مقابل ورود دين و مردم به اقتصاد مقاومت مي کنند. فرهنگي که در دانشگاه و مدارس و اقتصاد ما هست به دليل اينکه دهها سال از افکار غربي تغذيه کرده تن به خوراک تازه نمي دهد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به تلاش هاي صورت گرفته در انقلاب گفت: وظيفه ما اين است که اين حرکت قرآني را ادامه بدهيم و حوزه هاي جديدي از انديشه قرآني را در اقتصاد، در معماري و هنر، در فرهنگ و آموزش و تربيت باز کنيم. ما به استخراج نظريه عدالت، اقتصاد از قرآن کريم احتياج داريم و بايد انديشه هاي قرآني را در آموزش و پرورش و دانشگاه هاي خود رواج دهيم تا مشکل جمعيت و بحران خانواده نداشته باشيم.
رضايي افزود: دشمن با تکيه بر همين ضعف هايي که خودش عامل آن بوده است، پتانسيلي را عليه انقلاب به وجود آورده است و تلاش مي کند دوگانه مردم و حاکميت را در کشور دامن بزند. چون در حوزه سياست و دفاع سرش به سنگ خورده است. دفاع و امنيت امروز ما قرآني است اما نمي توانيم بگوييم که فرهنگ و اقتصاد ما قرآني شده است. دشمن مي خواهد سوار بر نارضايتي شود و انگشت اتهام را به سوي نظام بگيرد. دشمن از ابتداي انقلاب با پشتوانه ميراث قبل از انقلاب، مشکلات اقتصادي و فرهنگي را به گردن نظام مي اندازد چون نااميد شده است.
رضايي گفت: وظيفه ما اين است که گام دوم انقلاب را با قدرت بيشتري آغاز کنيم. هفت توصيه در اين بيانيه هست که اولينش از توسعه علم و فناوري آغاز مي شود. اين توصيه ها را تنها با تکيه بر قرآن مجيد مي توانيم پيش ببريم. تاخير، کافي است و بايد يک نگاه جديد و يک بسيج جديد براي تحول صورت بگيرد.