فعال اصولگرا: خیز فتاح برای انتخابات ۱۴۰۰ با شیب تند و سرعت غیرمجاز بود

ايلنا/ يک فعال سياسي اصولگرا، گفت: مطالبي که از زبان فتاح شنيده شد، اگر در آستانه انتخابات رياست جمهوري نبود ارزش بيشتري داشت که به دليل مطرح شدن آنها در فاصله نزديک به انتخابات، در ميان اذهان فعالان سياسي به عنوان رفتار انتخاباتي تعبير شد.
وهاب عزيزي فعال سياسي اصولگرا و دبيرکل جبهه جهادگران ايران اسلامي، در گفتوگو با خبرنگار ايلنا، درخصوص بازتاب اظهارات اخير رئيس بنياد مستضعفان در يک برنامه تلويزيوني، گفت: مطالبي که از زبان آقاي فتاح شنيده شد، اگر در آستانه انتخابات رياست جمهوري نبود، ارزش بيشتري داشت که به دليل مطرح شدن آنها در فاصله نزديک به انتخابات، در ميان اذهان فعالان سياسي به عنوان رفتار انتخاباتي تعبير شد که براي من هم چنين ذهنيتي ايجاد شد در واقع با اين حرفها به نظر رسيد که خيز فتاح براي انتخابات ۱۴۰۰ با شيب تند و سرعت غيرمجاز بوده است.
وي ادامه داد: اگر فتاح به مواردي همچون اينکه چه کساني در بنياد مستضعفين و با چه ساز و کاري املاک را واگذار کردهاند؟ سهم مقصران بنياد چقدر است؟ آيا گزارش دقيقي از عملکرد بنياد از بدو تاسيس آن تاکنون دارد؟ گزارشي از اموال، درآمدها و محل هزينه دارد؟ چقدر از درآمدها و اموال بنياد مستضعفان براي مستضعفين هزينه شده است؟ اشاره ميکرد، شايد از تندي مصاحبه و شائبه انتخاباتي آن کم ميشد.
اين فعال سياسي اصولگرا همچنين به تشبيه رفتار اخير فتاح به رفتارهاي انتخاباتي احمدينژاد در سال ۸۴ اشاره کرد و افزود: بيشتر کارشناسان سياسي معتقدند که فتاح انشاي خودش را از روي دست احمدينژاد کپي کرده و در حال ارائه يک کپي ناقص از برنامههاي او است که به نوعي ميتوان گفت دوره آن به پايان رسيده است. البته به نظر من اين مصاحبه آنطور که فتاح انتظار داشت پيش نرفت و با واکنشها و مقاومت سختي روبرو شد.
عزيزي در ادامه با اشاره به واقعيت تلخ تک قطبي شدن انتخابات ۱۴۰۰ اظهار داشت: اصولگرايان با اطمينان از خالي بودن ميدان رقابت، به رقابت دروني با کانديداهاي پرتعداد روي آوردهاند، تحرکات برخي افراد که احتمال کانديدا شدن آنها وجود دارد مانند سعيد جليلي، عزت الله ضرغامي، محمد باقر قاليباف، پرويز فتاح و سايرين کاملا مشهود است. بهويژه مصاحبه اخير فتاح نشان داد که رقابت درون جرياني بين اصولگرايان کاملا جدي و براي کسب قدرت است؛ چراکه اين جريان اطمينان پيدا کرده که اصلاحطلبها توان حضور موثر در انتخابات ۱۴۰۰ را نخواهند داشت و با اين اطمينان هريک جداگانه به دنبال پيروزي هستند اما همين اطمينان هم ميتواند يک توهم باشد، زيرا احتمال وقوع اتفاقات زيادي وجود دارد و شايد اين تحولات شرايط را به نفع جريان اصلاحات تغيير دهد.
وي ادامه داد: نکته ديگر اين است که فارغ از زمان مصاحبه که در فاصله کوتاه تا انتخابات است و همچنين نيتي که خودش از آن حرفها داشت، با توجه به نوع سخناني که بيان کرد و حرفهاي او که واکنشهاي زيادي را در پي داشت، احتمال دارد شانس حمايت از او را براي انتخابات آينده تا حد زيادي کاهش دهد.
دبيرکل جبهه جهادگران در پاسخ به اين سوال که چرا رسانه ملي چنين فرصتي را در اختيار فتاح يا افراد ديگر قرار ميدهد که اينطور به سادگي در خصوص افراد و نهادهاي غايب مطالبي را مطرح کنند، گفت: پاسخ اين سوال يک مطالبه عمومي از صدا و سيما است و آنها بايد به اين سوال جواب دهند، اگرچه بعيد ميدانم رسانه ملي پاسخ قانعکنندهاي براي اين پرسش داشته باشد. از نظر من در پاسخ به اين سوال دو احتمال مطرح است؛ احتمال اول و قويتر اين است که رسانه ملي برخورد جناحي را آغاز کرده است و احتمال ديگر اين است که ضعف مديريتي موجب شده که کنترل از دست مجريان برنامه خارج شود. کما اينکه در مصاحبه چند ماه پيش فتاح با برخورد تند خود يک زهر چشمي از مجريان صدا و سيما گرفته بود.