حمله عضو جبهه پایداری به اصلاحطلبان

فارس/ عضو شوراي مرکزي جبهه پايداري گفت: اصلاحطلبان همچنين در نقد نظام تقصيرات را گردن کساني مياندازند که عامل مشکلات نيستند و نوعي فرافکني را در نقد خودشان و نظام به کار ميبرند.
حجّتالاسلام قاسم روانبخش، عضو شوراي مرکزي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در گفتوگو با فارس با اشاره به تحرکات سياسي اصلاحطلبان در حدفاصل انتخابات مجلس يازدهم و رياستجمهوري سيزدهم، گفت: مشکل مدعيان اصلاحات که اين روزها در اظهارات و مصاحبههايشان گاهي به نقد درون و گاهي به نقد نظام ميپردازند، عدم توجه به واقعيتهاست.
اصلاحطلبان در نقد خود و نظام، واقعبيني ندارند
وي ادامه داد: اصلاحطلبان سعي ميکنند در مباحث داخلي به بحثهايي بپردازند که اصلي نيست. همچنين در نقد نظام تقصيرات را گردن کساني بياندازند که عامل مشکلات نيستند و در واقع نوعي فرافکني را در نقد خودشان و نظام به کار ميبرند.
روانبخش افزود: اصلاحطلبان در بحثهاي داخلي و جرياني خودشان مباحثي از اين قبيل که «ما اشتباه کرديم از آقاي روحاني حمايت کرديم» را مطرح ميکنند. البته برخي هم ميگويند «چارهاي نداشتيم و گزينه بهتري نبود». به اعتقاد اصلاحطلبان اينکه آنها امروز دچار خلاء اعتبار و مشروعيت شدهاند به خاطر اشتباه سياسي در حمايت از روحاني بوده است، چرا که به زعم آنها روحاني فرد ضعيفي بوده است. همچنين ميگويند چون آقاي روحاني در دولت خودش کم از نيروهاي اصلاحطلب استفاده کرده و مشي اصلاحطلبي را بهکار نگرفته، موفق نبوده است. مثلاً ما ميخواستيم حصر شکسته شود و اين اتفاق رخ نداده و اگر روحاني اين کار را ميکرد ما خيلي پيشرفت ميکرديم.
مشکل اصلي اصلاحطلبان به مباني برميگردد
دبير سياسي هفته نامه پرتو با بيان اينکه مشکل اصلي اصلاحطلبان به مباني آنها برميگردد و اين جريان سياسي بايد مبانيشان را اصلاح کنند، ادامه داد: اصلاحطلبان در مباني ديني دچار مشکلاند، چرا که غالباً حاکميت اسلام را قبول ندارند و ميگويند دوران حاکميت دين گذشته و بيشتر به ليبراليزم و اومانيزم ميل دارند.
مشکل اصلي اصلاحطلبان تفکر دگرباوري است
روانبخش افزود: مشکل ديگر اصلاحطلبان اين است که راه حل کشور را در برون از مرزها ميبينند و تعريفشان را از خارج، فقط غرب ميدانند، يعني آمريکا و اروپا. در کتابهاي مختلفشان اينها را ميگويند. مثل کتاب سريعالقلم که تقريض آقاي روحاني را در دوران مسئوليتش در مجمع تشخيص مصلحت دارد. اينها تنها راه پيشرفت را از گذرگاه غرب ميبينند و کشورهاي شرق مثل چين و روسيه را اصلاً قبول ندارند.
عضو هيأت علمي مؤسسه آموزشي پژوهشي امام خميني(ره) با بيان اينکه اصلاحطلبان بهجاي خودباوري، دگرباوري دارند، تصريح کرد: اين مبناي غلط باعث شده که در هفت سال اخير کشور را دچار بحران اقتصادي کنند. همه تخم مرغ ها را در سبد آمريکا و اروپا گذاشتند و توان داخلي را ناديده گرفتند. نتيجه اينکه ترامپ روي کار آمد و به همه تخم مرغها لگد زد و آنها را شکست.
اصلاحطلبان به پيروزي «بايدن» اميد بستهاند
روانبخش افزود: اصلاحطلبان و اعتدالگرايان الان هم باز اميدوارند که در آبانماه، «جو بايدن» رئيسجمهور شود و به برجام برگردد تا شايد اتفاقي رخ دهد. در حالي که عمده ترين تحريمها در دولت دموکرات عليه ما صورت گرفته و اين باز انديشه غلطي است.
وي با اشاره به معطلکردن چينيها از سوي دولت از سال ۹۴ تا کنون گفت: چينيها را معطل کردند به اين اميد که شايد از سوي غرب اتفاقي بيفتد. الان هم بحث قرارداد با چينيها جدي شد آمريکاييها و اروپاييها پيغام ميدهند که بياييد خودمان فکري بکنيم و با چين قرارداد نبنديد.
در داخل هم با تبليغات رسانهاي القا ميکنند که قرارداد با چين يعني فروش کشور و مسائلي از اين قبيل. اين در حالي است که نسبت به برجامي که زيرساختهاي هسته اي را نابود کرد، در فضاي رسانهاي چيزي گفته نميشد، امّا نسبت به قراردادي که هنوز بسته نشده طوري القا ميکنند که انگار کشور را فروختهايم!
عضو شوراي مرکزي جبهه پايداري ادامه داد: در داخل هم با تبليغات رسانهاي القا ميکنند که قرارداد با چين يعني فروش کشور و مسائلي از اين قبيل. اين در حالي است که نسبت به برجامي که زيرساختهاي هسته اي را نابود کرد، در فضاي رسانهاي چيزي گفته نميشد، امّا نسبت به قراردادي که هنوز بسته نشده طوري القا ميکنند که انگار کشور را فروختهايم!
روانبخش تصريح کرد: نگاه به غرب وضعيت اقتصادي را به جايي رسانده که دلار ۲۵ هزار توماني و سکه ۱۱ ميليون توماني را شاهد هستيم. همچنين وضعيت بدون ثبا ت و مشکلات عديدهاي که هر روز مردم با آن دست و پنجه نرم ميکنند.
وي با بيان اينکه اصلاحطلبان بايد نگاهشان را اصلاح کنند، اظهار داشت: اگر آنها نگاهشان را اصلاح کنند، خواهند ديد با نگاهِ همان سپاه و ارتشي که خودباورانه پيشرفتهترين موشکها، ماهواره و پهپادها را ساخته اند و باعث شدهاند تا در برخي زمينهها تنه به کشورهاي رده اول دنيا بزنيم، در عرصههاي ديگر مثل صنعت خودرو هم توان اين را داريم که مشکلات را حل کنيم.
منظورشان از کمبود اختيارات، بهدست آوردن فرماندهي کل قواست
روانبخش ادامه داد: اصلاحطلبان درباره رابطه خود با نظام نيز ميگويند ما قدرت نداريم. اين موضوع، هم در دولت آقاي خاتمي مطرح شد هم در دولت روحاني. اين در حالي است که همه دولتهايي که سر کار آمدهاند با همين قدرت آمده اند. کسي که رئيسجمهور ميشود بر اساس همين قدرت ميآيد. تقريباً ميشود گفت که عمده کشور دست رئيسجمهور است. البته اين جريان سياسي اميد دارد فرماندهي کل قوا را هم بهدست بگيرند، ولي تجربه نشان داده بنيصدر که فرماندهي کل قوا را از سوي حضرت امام گرفته بود، چيزي جز خيانت مرتکب نشد و به سمت غربيها رفت.
وي با بيان اينکه برخي اصلاحطلبان به دنبال اين هستند که وليفقيه که در مقابل تفکرات غربگرايانهشان ميايستد، نباشد، گفت: اگر منظور آنها از کمبود اختيار، قدرت اجرايي است که همه قدرت اجرايي دست رئيسجمهور است. رئيسجمهور ميتواند از معاون اول تا تمام اعضاي کابينه را تغيير دهد و افراد جديدي را بياورد. مجالس هم غالباً با دولتها هماهنگ هستند، حتي مجلس جديد هم که روحيه انقلابي دارد بناي درگيري در سال آخر را با دولت ندارد.
لاريجاني و روحاني از اختيارات گستردهشان براي مردم استفاده نکردند
فعال سياسي با بيان اينکه ولي فقيه همواره کمککار دولتها و مجالس بوده و اختياراتي که ميخواستهاند به آنها داده شده، گفت: رهبر انقلاب در سه سال اخير و در شرايط تحريمي سنگين، بالاترين اختيار را به سران قوا دادهاند و گفتهاند اگر قانوني را هم ميخواهيد تصويب يا لغو کنيد، انجام دهيد. منتها متأسفانه مجلس قبل که آقاي لاريجاني در رأس آن بود هماهنگ با روحاني عمل ميکرد و از اين فرصت براي کشور استفاده نکرد.
عضو شوراي مرکزي جبهه پايداري با بيان اينکه اصلاحطلبان اگر برگردند و واقعبيانانه مطالعه کنند که چرا به چنين روزي افتادهاند، شايد مشکلاتشان بهتر حل شود، افزود: اگر چنين رويکردي از سوي اصلاحطلبان اتخاذ شود، شايد آنها تا حدودي بتوانند پايگاه از دست رفتهشان را برگردانند، ولي اگر بخواهند پنبه را در گوش خود فرو کنند و به فرافکني روي بياورند، در باتلاقي که در آن قرار دارند، بيشتر فرو خواهند رفت و طولي نخواهد کشيد که ديگر اثري از اين جريان فکري در کشور باقي نميماند.