فعال اصولگرا: شاید مردم از اصولگرایان دل خوشی نداشته باشند اما از اصلاحطلبان به کل ناامیدند

اعتماد/ ناصر ايماني گفت: اصلاحطلبان جامعه را از خود بيزار کردهاند و به همين دليل، تلاشهاي عوامفريبانهاي را در دستور کار قرار دادهاند تا شکست حتميشان را به مسايلي چون نظارت استصوابي و... ربط بدهند. اصلاحطلبان در هشتمين روز از اسفند سال گذشته بود که فهميدند، راي مردم را از دست دادهاند.
«اصولگرايان در فکر يکدست کردن قدرت هستند». اين تحليل برخي از اصلاحطلبان درباره فضاي انتخابات سيزدهمين دوره رياستجمهوري است که مشخصا از فرداي انتخابات مجلس يازدهم به طور جدي در محافل سياسي به بحث گذاشته شده است.
ناصر ايماني، فعال سياسي اصولگرا در گفتوگو با اعتمادآنلاين در اينباره اظهار داشت: درباره اينکه اصلاحطلبان بحث «يکدست شدن قدرت توسط اصولگرايان» را مطرح ميکنند بايد گفت، چطور وقتي دولت و مجلس همزمان در اختيار جريان اصلاحت بود، يکدست شدن اشکالي نداشت و الان با اين احتمال احساس نگراني ميکنند؟ آنها اين را هم فراموش کردهاند که اساسا يکدست شدن قدرت با راي مردم ممکن است و هيچ کس و هيچ گروهي نميتواند با نظر و انتخاب افکار عمومي مخالفت کند.
اين چهره در ادامه سخنانش گفت: اصلاحطلبان البته ادعا ميکنند که نظارت استصوابي مانع از حضور جديشان در انتخابات ميشود. سئوال من از آنها اين است که اين چطور استصوابي است که در ۲۴ سال گذشته اصلاحطلبان به مدت ۱۶ سال دولت را در اختيار خود گرفته بودند؟ اين اصلا رفتاري دوگانه است که موقع توفيق انتخاباتي، انتخابات را قبول دارند و موقع شکست، نظارت استصوابي را مانعي براي حضور جدي خود در عرصه رقابت عنوان ميکنند. اصلاحطلبان در حالي خودشان را نگران يکدست شدن قدرت نشان ميدهند که به مدت ۴ سال دولت آقاي خاتمي با مجلس ششم کاملا همنظر بود.
او همچنين درباره ردصلاحيتهاي گسترده اصلاحطلبان تصريح کرد: آنها در حالي به شوراي نگهبان تهمت سياسيکاري ميزنند که کانديداتوري آقاي روحاني در سالهاي ۹۶ و ۹۲ و همچنين ليست اميد در انتخابات مجلس دهم حاصل نظارت شوراي نگهبان بود. حتي در انتخابات اسفندماه ۹۴ هم ليستي اصلاحطلب داشتند و فقط آقاي بهروز نعمتي و کاظم جلالي از نزديکان آقاي لاريجاني را به ليستشان اضافه کردند تا بتوانند روي همکاري و همراهي رئيس وقت مجلس شوراي اسلامي حساب کنند.
ايماني در ادامه افزود: اصلاحطلبان چون ميدانند مردم را نااميد کردهاند و محال است در انتخابات ۱۴۰۰ راي لازم را به دست بياورند، در حال فرار به جلو هستند تا اين تلقي را به جامعه تزريق کنند که اصولگرايان در تلاش براي قبضه کردن دولت هستند. در واقع اصلاحطلبان جامعه را از خود بيزار کردهاند و به همين دليل، تلاشهاي عوامفريبانهاي را در دستور کار قرار دادهاند تا شکست حتميشان را به مسايلي چون نظارت استصوابي و... ربط بدهند. اصلاحطلبان در هشتمين روز از اسفند سال گذشته بود که فهميدند، راي مردم را از دست دادهاند.
وي توضيح داد: البته شايد مردم اصولگريان را هم قبول و دل خوشي از آنها هم نداشته باشند. اما عملکرد دولت روحاني که بيشتر وزرا و مديرانش اصلاحطلب هستند، به قدري بد بود که جامعه از اصلاحطلبان به کل نااميد شده است. در چنين حالتي فعالين تفکر اصلاحطلبي با طرح موضوعهاي متفرقه سعيشان را به کار ميگيرند تا شکست محتملشان را به گردن اين و آن بياندازند.
او تاکيد کرد: اصلاحطلبان بايد تکليف خود را با حکومت روشن کنند. نميشود به هنگام پيروزي وارد قدرت شده و نظام را به مسايلي چون ديکتاتوري و... متهم کنند و به هنگام شکست، شوراي نگهبان و ارگانهاي ديگر را مانعي براي بهرهگيري از فرصت قانوني خود معرفي کنند. اين روش به طور کاملا آشکاري توهين به شعور مردم است.
ناصر ايماني در پايان گفت: البته به نظر من اصلاحطلبان به عنوان نيروهايي که فعاليت جدي دارند، بايد در انتخابات شرکت کنند اما قاعده رقابت و کنش سياسي را بههم نزنند.
به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد