مجله ايلياد/ معمولاً تصور دانشمندان بر اين است که انسانهاي نئاندرتال داراي کمري راستقامتتر از انسانهاي مدرن و وضعيت ايستادن ضعيفي بودهاند. با اين حال انسانهاي ماقبل تاريخ، بيشتر از چيزي که تصور ميشود به انسانهاي کنوني شبيه بودهاند. اين واقعيت را محققين دانشگاه زوريخ با استفاده از اسکلت يک نئاندرتال که به خوبي حفظ شده و در فرانسه يافته شده است، کشف کردهاند.
يکي از ويژگيهاي انسانهاي هوموساپين، داشتن وضعيت ايستادن متعادل آنها است. برخلاف اين گروه، اولين بازسازيها از وضعيت انسانهاي نئاندرتال در ابتداي قرن بيستم نشان داده بود که اين گروه از انسانها تقريباً به صورت صاف و مستقيم راه ميروند. اين بازسازيها بر اساس اسکلت باقيمانده از يک انسان مسن نئاندرتال انجام شده بود. در دههي ۱۹۵۰ دانشمندان ميدانستند که تصوير ارائه شده از انسانهاي نئاندرتال، دقيق نيست. شباهتهاي آنها به انسانهاي کنوني نيز مدتها است که مورد قبول همهي دانشمندان است.
اکنون دانشمندان دانشگاههاي زوريخ و واشينگتن بر اساس اسکلت يافت شده در فرانسه و با استفاده از مدلهاي کامپيوتري، آناتومي بدن يک نئاندرتال را بازسازي کردهاند که شباهتهاي آنرا با انسانهاي کنوني به خوبي نشان ميدهد. اين بازسازي نشان ميدهد که کمر نئاندرتالها نيز داراي انحناي انسانهاي کنوني بوده است. بازسازي استخوان لگن اسکلت يافت شده، نشان داد که محل قرارگيري استخوان خاجي آن نيز مانند انسانهاي کنوني بوده است. اين واقعيت باعث شد دانشمندان در مورد شباهت انحناي کمر نئاندرتالها با انسانهاي کنوني يقين حاصل کنند.
اين يافتهها با آناليز اسکلت ديگر نئاندرتالهاي يافت شده نيز تاييد شده است. «هسلر» بهعنوان سرپرست اين گروه تحقيقاتي، ميگويد: «بهطور کل ميتوان گفت هيچ شواهدي وجود ندارد که نشان دهد انسانهاي نئاندرتال داراي آناتومي متفاوتي بودهاند. اکنون زمان آن فرا رسيده که شباهتهاي اساسي بين نئاندرتالها و انسانهاي مدرن را شناسايي کرده و تمرکز خود را بر روي تغييرات رفتاري و زيستشناسانهاي که بين انسانهاي مدرن و اجداد آنها رخ داده است، معطوف کنيم.»
بازار