ايسنا/ پزشکان آمريکايي بر اساس بررسيهاي خود دريافتند يک روش جديد نور درماني از زخمهاي دهاني ناشي از روشهاي درماني سرطان پيشگيري ميکند.
در اين بررسي آمده است: فتوتراپي که نور درماني با دوز پايين است روشي موثر در پيشگيري از موکوزيت دهاني در افرادي است که به دليل ابتلا به سرطان دهان و گردن تحت درمان قرار دارند يا براي آنان پيوند سلولهاي بنيادي انجام گرفته است.
پرتو درماني پس از ابتلا به سرطان اغلب موجب بروز زخمهاي دردناک شده که درمان آنها در مدت زمان طولاني انجام ميشود.
يکي از متخصصان اين مطالعه گفت: اکنون بسياري از مبتلايان به سرطان از اين روش درماني سود ميبرند. همچنين نور به شکل ليزر درماني در حين انجام جراحي سرطان به منظور خارج کردن بافتهاي آسيب ديده کاربرد دارد. زمانيکه شدت نور کاهش پيدا کند ميتواند درد يا التهاب را تسکين داده و روند درمان را سرعت بخشد.
به گفته کارشناسان، بيماراني که تحت درمانهاي سرطان قرار دارند اغلب دچارموکوزيت دهاني ميشوند که از عوارض جانبي روشهاي درماني اين بيماري است. اين عارضه ميتواند روند درمان را متوقف ساخته و در موارد حاد به بستري شدن بيمار منجر شود.
متخصصان آمريکايي اظهار داشتند: اين دستورالعمل جديد روشهاي بهتري را در اختيار پزشکان قرار ميدهد تا خدمات مراقبتي مطلوبي را به مبتلايان به سرطان ارائه دهند.
بازار