ايسنا/ برگزاري پنجمين سال هفته آگاهي از مغز در سطح کشور که قرار بود از نيمه دوم اسفند ماه امسال آغاز شود، بهدليل پيشگيري از شيوع بيماري کرونا و لزوم توجه به تامين سلامت آحاد افراد جامعه به سال آينده موکول شد.
"هفته آگاهي از مغز" رويدادي جهاني براي ارتقاء و علاقهمندي به تحقيقات علوم اعصاب است که هرساله با حمايتهاي ستاد توسعه علوم شناختي و همکاري مراکز و نهادها درنقاط مختلف کشورمان برگزار ميشود.
دکتر محمد تقي جغتايي، مشاور ارشد ستاد توسعه علوم شناختي درامر آموزش با تاکيد بر اينکه جلوگيري از شيوع ويروس بيماري کرونا و تامين سلامت علاقه مندان و شرکت کنندگان در مراسمهاي متنوع هفته آگاهي از مغز از اهميت ويژهاي برخوردار است، گفت: به همين دليل برگزاري مراسم پنجمين سال هفته آگاهي از مغز در سطح کشور به اواخر فروردين ماه سال آينده موکول شد.
وي با بيان اين که هفته آگاهي از مغز همزمان با هشتمين همايش بينالمللي علوم شناختي اواخر فروردين ماه سال آينده در کشور اجرا ميشود، يادآور شد: هشتمين همايش بينالمللي علوم شناختي با هدف برقراري تعاملات علمي براي توسعه و گسترش فعاليتهاي پژوهشي و همکاريهاي بين رشتهاي با حمايت ستاد توسعه علوم و فناوريهاي شناختي در دانشگاه شهيد بهشتي گشايش مييابد.
مشاور عالي ستاد توسعه علوم شناختي تصريح کرد: هفته آگاهي از مغز با هدف ارتقاي دانش و افزايش سطح آگاهي عموم مردم از ساختار و عملکردهاي مغز برگزار و تلاش ميشود با استفاده از تمامي ظرفيتها و امکانات، سطح دانش و اطلاعات از تواناييهاي مغز و نيز راههاي جلوگيري از کاهش تواناييهاي مغز در بين اقشار مختلف مردم در جامعه افزايش يابد.
وي خاطر نشان کرد: در هفته آگاهي از مغز با حمايت و برنامهريزيهاي ستاد توسعه علوم و فناوريهاي شناختي، فعاليتهاي متنوعي در حوزه مغز و آگاهي از عملکرد و ساختارهاي اين بخش حياتي بدن انسان و توانمندسازي آن در سطح جامعه به اجرا درميآيد.
دکتر جغتايي گفت: در هفته آگاهي از مغز همچنين سعي بر آن است تا با ارائه آموزشها و پرداختن به طرحهاي تحقيقاتي، زمينه شناسايي بيماريها و اختلالات در حوزههاي مغز بويژه در دو حيطه کودک و بزرگسال به منظور پيشگيري و درمان اين بيماريها هرچه بيشتر فراهم شود و با اجراي برنامههاي گوناگون آموزشي و علمي نسبت به ارتقاي بهداشت و توانمندسازي مغز و نيز راههاي جلوگيري از کاهش توانايي مغز اطلاعرساني صورت گيرد.
بازار