يورو نيوز/ نتايج دو آزمايش مجزا در آمريکا نشان ميدهد که اثر واکسن ويروس کرونا روي دستهاي از ميمونها مثبت بوده و بدن آنها با توليد آنتي بادي با بيماري مقابله کرده است.
يافتههاي اين آزمايش روز چهارشنبه ۲۱ مه (۱ خرداد) در نشريه معتبر «ساينس» (Science) منتشر شده است. اين نشريه با استقبال از نتايج حاصله، گفته است که اين تحقيق در شمار اولين مطالعاتي به شمار مي رود که نشان مي دهد موجودات غير از انسان مي توانند در برابر ويروس جديد از خود آنتي بادي محافظ توليد کنند.
در اين مطالعه جديد که در مرکز BIDMC در مدرسه طب دانشگاه هاروارد انجام گرفته است، ۲۵ ميمون ماکاک رزوس بالغ سه هفته پس از واکسينه شدن در معرض ويروس جديد کرونا قرار گرفتند. مشاهده نشان داد که اين ميمونها «خيلي کم يا هيچ» علائمي از بيماري از خود بروز دادند. اين بدين معني است که بدن انها توانسته است در برابر بيماري کوويد-۱۹ از خود پادتن محافظ بسازد.

دان باروچ، محقق در اين مرکز که دو آزمايش مرتبط را انجام داده است در بيانيهاي گفت: «يافتههاي جديد اين خوش بيني را بالا برده است که بتوان واکسن بيماري کوويد-۱۹ را توليد کرد.»
در حال حاضر ده ها مرکز تحقيقاتي در دنيا مشغول کار براي تهيه واکسن بيماري کوويد-۱۹ هستند. نتايج مثبت از اين واکسن روي ميمونها در حالي منتشر مي شود که اعلام شده است واکسن تهيه شده در مرکز مطالعات آکسفورد در مرحله تست حيواني شکست خورده است.
شيوع ويروس کورونا در جهان تا کنون بيش از ۳ ميليون نفر را مبتلا کرده است و بيش از ۳۲۵ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.
بازار