فارس/ يک مطالعه به تازگي نشان داده که حتي پريشاني ذهني خفيف ميتواند افراد را در معرض خطر خودکشي قرار دهد.
محققان انگليس باور دارند، فقط پريشاني رواني نيست که ميتواند ما را به تجربه افکار خودکشي يا خودآزار شدن سوق دهد؛ مطالعات اخير حاکي از آن است که ما بايد علائم خفيف را نيز جدي بگيريم.
پژوهشها به خوبي نشان داده در حالي که همه ما فکر ميکنيم تنها کسي که با استرس شديد رواني روبرو است احتمال دارد به خود آسيب برساند يا افکار خودکشي را تجربه کند، واقعيت ندارد و پريشاني ذهني خفيف يا متوسط ميتواند جوانان را به تجربه آن سوق دهد.
اين مطالعه که در BMJ Open منتشر شده است، قصد دارد نشان دهد که استراتژيهاي سياستهاي عمومي براي کاهش خودکشي بايد از سلامت رواني بهتري براي همه جوانان پشتيباني کند، نه تنها کساني که از آن بي بهرهتر هستند.
مطالعات اوليه نشان دادهاند که مشکلات سلامت روان مانند افسردگي، اضطراب و عزت نفس پايين ميتواند به عنوان عواملي براي اقدام به خودکشي سنجيده شود.
پيتر جونز يکي از نويسندگان اين مطالعه از دانشگاه کمبريج اظهار داشت: به نظر مي رسد که خود آسيبي و تفکر خودکشي در بين جوانان با پريشاني رواني خفيف هم به طرز چشمگيري افزايش مييابد.
دانشمندان تأکيد ميکنند: تحقيقات بهداشت رواني و خدمات ناشي از نتايج آن بايد به همه افراد کمک کند نه اينکه فقط به افراد آسيب ديده کمک کنند تا تأثير بيشتري داشته باشد.
بازار