ايسنا/ رييس پارک علم و فناوري دانشگاه تهران اعلام کرد: يکي از شرکت هاي مستقر در اين پارک بر پايه مواد گياهي اقدام به توليد دارويي براي پيشگيري از ابتلا به کرونا کرده است که در فاز دريافت مجوزها قرار دارد.
دکتر عباس زارعي در نشست خبري آنلاين وزارت علوم گفت: بحران هايي که در عصر ديجيتال رخ مي دهد شکل و ساختار ديجيتال به خود مي گيرد و نيازمند رفتارهاي تخصصي است تا بتوان به بحران ها پاسخ مناسب داد که اين رفتارهاي تخصصي مناسب در شرکت هاي دانش بنيان و واحدهاي فناور وجود دارد.
وي با اشاره به حضور ۲۰۰ شرکت دانش بنيان در پارک علم و فناوري دانشگاه تهران يادآور شد: ميزان فروش محصولات اين شرکت ها در سال گذشته ۷۰۰ ميليارد تومان بوده است.
زارعي با بيان اينکه شرکت هاي دانش بنيان به دليل چابکي و مسووليت پذيري بالايي که دارند قادر به عبور از بحران ها هستند، اظهار کرد: شرکت هاي دانش بنيان مستقر در پارک دانشگاه تهران پس از شيوع کرونا ويروس در ۳ حوزه پيشگيري، تشخيص و درمان و پسا کرونا فعال شدند که توليد ۸۰ هزار قطعه ماسک در روز و ساخت دستگاه ضد عفوني کننده محيط و دست ها، ساخت کيت تشخيصي با همکاري دانشگاه علوم پزشکي تهران و دستگاه ونتيلاتور از دستاوردهاي آنها به شمار مي رود.
رييس پارک علم و فناوري دانشگاه تهران با بيان اينکه ۱۷ شرکت مستقر در اين پارک در زمينه توليد محصولات مرتبط با کرونا فعال هستند، يادآور شد: يکي از شرکت هاي سازنده دستگاه نانو الياف موفق به توليد ماسک هاي N۹۵ بيمارستاني کرد و در اين شرکت ها در حال حاضر قادر به تامين ۷۶ درصد ماسک هاي صنعتي و ۵۰ درصد محلول هاي ضد عفوني هستند.
زارعي توليد ماسک هايي با قابليت تعويض فيلتر را از ديگر دستاوردهاي شرکت هاي مستقر در پارک دانشگاه تهران نام برد و گفت: توليد سواپ براي نمونه گيري از مبتلايان به ويروس کرونا از ديگر محصولات اين محققان به شمار مي رود.
رييس پارک علم و فناوري دانشگاه تهران، توليد دارويي براي پيشگيري از ابتلا به ويروس کرونا را از ديگر دستاوردهاي اين پارک ذکر کرد و افزود: اين دارو بر پايه مواد گياهي است که در فاز اخذ مجوزها قرار دارد.
بازار