پاکسازی کرونا با الکترون توسط هندیها

ديجياتو/ بخش تحقيقاتي شرکت هندي « Organisation De Scalene» موفق به توسعه دستگاهي با نام «SHYCOCAN» شده که ميتواند ويروس کرونا را خنثي کند. اين وسيله توانسته از سازمان غذا و داروي آمريکا (FDA) و اتحاديه اروپا تاييديه بگيرد.
اين دستگاه هندي قادر به از بين بردن باکتري يا قارچ نيست، اما کوويد-۱۹ را خنثي ميکند. به گزارش Republic World، دکتر «راجا ويجي کومار»، رئيس هيئت مديره De Scalene از تست موفقيت آميز ايمني و کارآمدي اين دستگاه خبر داده و اعلام کرده که در آينده نزديک به توليد ميرسد و در کشورهاي اروپايي و همچنين آمريکا نيز فروخته خواهد شد.
اين دستگاه ميتواند يک منطقه ۲۸۳ متر مربعي را پوشش دهد و انتظار ميرود در مناطق مسکوني، صنعتي و تجاري مورد استفاده قرار بگيرد. به گفته کومار، اين دستگاه براي مهار ويروسهاي خانواده کرونا طراحي شده و در تستهاي آزمايشگاهي توانسته ۹۹.۹ درصد آنها را خنثي کند:
«SHYCOCAN با پريز برق عادي ۱۱۰/۲۴۰ ولت و ۵۰/۶۰ هرتز کار ميکند و با اتصال آن به پريز، ميتوانيد از آن استفاده کنيد. اين دستگاه سيگنالهاي لازم را به وسيله فوتون به فرستندههاي الکترون منتقل ميکند و الکترونهاي پرقدرت با سرعت بالا توليد ميشود که با پروتئين S خانواده ويروس کرونا ارتباط برقرار ميکند و باعث کاهش سرايت و جلوگيري از انتقال آن از طريق هوا و سطوح ميشود.»
در اين وسيله از هيچ گونه مواد شيميايي يا مواد مصرفي ديگر استفاده نميشود و ماده مضري نيز توليد نميکند، بنابراين ميتوان بدون نگراني از آن در تمام محيطها استفاده کرد. بر اساس گزارشها، ۹ کمپاني در هند خواهان توليد اين دستگاه هستند و هم اکنون ۳ کمپاني مراحل دريافت مجوز را آغاز کردهاند.
در حال حاضر قيمت SHYCOCAN اعلام نشده، با اين حال کومار به اين موضوع اشاره کرده که قيمت آن بسيار پايينتر از هزينه يک روز درمان کرونا خواهد بود. بايد منتظر ماند و ديد ورود اين دستگاه به بازار ميتواند سرعت شيوع اين بيماري در کشورهاي مختلف به خصوص هند را کاهش دهد يا خير.