نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
علم و تکنولوژی

روس‌ها سیاره "زهره" را مال خود دانستند!

منبع
ايسنا
بروزرسانی
روس‌ها سیاره "زهره" را مال خود دانستند!

ايسنا/ رييس سازمان فضايي روسيه با اعلام پروژه‌اي موسوم به "ما معتقديم زهره يک سياره روسي است" اعلام کرد که اين کشور قصد دارد به طور مستقل به اکتشاف اين سياره بپردازد.

 يک گروه بين‌المللي از ستاره‌شناسان روز دوشنبه اعلام کردند که يک نشانه شيميايي(ماده فسفين) در جو سياره زهره يافته‌اند که مي‌تواند با وجود حيات در اين سياره مرتبط باشد.

پس از اعلام رسمي اين خبر، روسيه اعلام کرد که قصد دارد به طور مستقل به کشف و بررسي اين سياره بپردازد.

اگرچه که ‌نشانه‌هاي حيات کشف شده در زهره آنقدر قوي نيست که وجود زندگي را در زهره تاييد کند اما اين گروه بين‌المللي از پژوهشگران اظهار داشتند که آنها هر منبع شناخته شده ديگري را که شايد ماده شيميايي موسوم به "فسفين"(Phosphine) را توليد کند، رد کرده‌اند.

فسفين در زمين، توسط ارگانيسم‌هايي توليد مي‌شود که براي زنده ماندن به اکسيژن نيازي ندارند و يا مي‌توان آنها در آزمايشگاه به وجود آورد. ستاره‌شناسان طي سال‌هاي اخير، اين موضوع را مطرح کرده‌اند که فسفين مي‌تواند يک نشانه شيميايي باشد که با فرآيندهاي بيولوژيکي سيارات فراخورشيدي در ارتباط است.

"ديميتري زوگوزين"(Dmitry Rogozin) رئيس سازمان فضايي روسيه(روسکاسموس) گفت: ما يک پروژه ملي را تحت عنوان "ما معتقديم که زهره يک سياره روسي است"، آغاز خواهيم کرد.

روسکاسموس طي بيانيه‌اي خاطرنشان کرد کرد که اولين ماموريت‌ها براي اکتشاف زهره توسط اتحاد جماهير شوروي انجام شده است.

اين سازمان اعلام کرد: فاصله اتحاد جماهير شوروي و رقباي آن در تحقيقات پيرامون سياره زهره آنقدر زياد بود آمريکا، سياره زهره را "سياره شوروي" ناميد.

روسها مدعي هستند که مواد گسترده‌اي دارند که نشان مي‌دهد برخي اجرام در سطح ونوس تغيير مکان داده‌اند يا مي‌توانند زنده باشند. اگرچه اين فرضيه‌ها هنوز تاييد نشده است.

اين پروژه ملي روسي علاوه بر پروژه‌اي است که "Venera-D" نام دارد و در آن روسها پيرامون تحقيقات درباره "زهره" با سازمان فضايي آمريکا(ناسا) همکاري مي‌کنند.

گزارش‌هاي اوليه حاکي از آن بود که روسيه قصد دارد در پروژه اکتشاف ونوس، همکاري‌هاي بين‌المللي نداشته باشد ولي پس از آن اعلام کرد که براي اين بررسي‌ها به جز پروژه Venera-D يک پروژه مستقل در نظر مي‌گيرد. 

روسکاسموس اعلام کرد که آن‌ها قصد دارند خاک و اتمسفر سياره زهره را در کنار "فرآيندهاي تکاملي ونوس که ظاهرا متحمل فاجعه آب‌وهوايي مرتبط با اثر گلخانه‌اي شده است" مطالعه کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره