فارس/ وزير فرهنگ در خصوص تبليغات محيطي و منع به کار بردن واژگان خارجي اظهار داشت: در آگهيهاي تبليغاتي بايد قانون منع به کارگيري حروف و الفاظ خارجي رعايت شود که اگر اين قانون اجرا نشود، با متخلفان برخورد ميشود.
يست و يکمين گردهمايي معاونين اجتماعي استانها و پليس تخصصي نيروي انتظامي صبح امروز در ستاد فرماندهي ناجا با حضور سردار حسين اشتري فرمانده نيروي انتظامي و سيدعباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح کرد: طبق اين قانون در هر آگهي تبليغاتي بايد ۷۰ درصد واژگان فارسي باشد که اين قانون در بيلبوردها نيز بايد اجرا شود.
وي در خصوص تبليغات کنکور و تبليغات کتب کمک درسي و کمک آموزشي گفت: يک کار چند جانبهاي در اين خصوص دارد اتفاق ميافتد که با وزارت آموزش و پرورش در اين خصوص همکاري کردهايم تا در فضاي صداوسيما و رسانهها اين تبليغات به حداقل برسد.
صالحي ادامه داد: در حوزه انتشارات کمک درسي و کمک آموزشي نيز جلساتي با وزارت آموزش و پرورش برقرار کردهايم.
اين مقام ارشد دولت، انجام مشاوره و دوائر مددکاري در کلانتريها را نکته مهم و قابل توجهي دانست و اظهار داشت: ايجاد مرکز مشاوره باعث شده تا شاهد پليس تخصصي و کلانتري تخصصي باشيم.
وي افزود: به نظر ميرسد با اين تفاهمنامهاي که بين وزارت فرهنگ و ارشاد و نيروي انتظامي در حال انجام است، بتوان کارکرد اين کلانتريها را با رسانههايي که با وزارت ارشاد در ارتباط است معرفي کرد تا از وقوع جرم پيشگيري شود.
صالحي در خصوص فيلمنامههاي پليسي اظهار داشت: در هر سال ۸۰ تا ۱۰۰ فيلم بلند ساخته ميشود که برخي فيلمها در حد مجوز گرفتن هستند و برخي مورد حمايت قرار ميگيرند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح کرد: در فيلمهاييکه مورد حمايت قرار ميگيرند، مقابله با آسيبهاي اجتماعي و کمک به کاهش آسيبها مدنظر است که اين فيلمها مورد حمايت بنياد فارابي قرار ميگيرند.
وي در خصوص قاچاق محصولات فرهنگي گفت: اين مسئله، مسئله مهم ياست؛ چراکه هم به مالکيت معنوي و هم به اقتصاد فرهنگي ضربه ميزند.
اين مقام ارشد وزارت فرهنگ خاطرنشان کرد: خوشبختانه همکاري خوبي در ماههاي اخير با نيروي انتظامي داشتهايم که شاهد آن اکتشاف يک ميليون کتاب قاچاق بوده است.
بازار