خبرآنلاين/ رييس مرکز فرماندهي و کنترل هوشمند ترافيک پليس راهور پايتخت محدوديتهاي ترافيکي روز عيد فطر را تشريح کرد.
سرهنگ محمد رازقي ضمن عرض تبريک عيد سعيد فطر گفت: پليس راهور پايتخت براي برگزاري هرچه بهتر مراسم نماز عيد فطر پيش بينيهاي لازم را انديشيده و محدوديت هايي را در نظر گرفته است.
وي افزود: با توجه به اينکه نماز عيد فطر برخلاف سالهاي گذشته به جاي برگزاري در مصلي امام خميني (ره) در مساجد سطح شهر برگزار ميشود؛ پليس ۷۵ نقطه مهم برگزاري نماز را شناسايي کرده است.
اين مقام انتظامي ادامه داد: از شب قبل، برخي از اين نقاط نياز به پاکسازي دارند به اين معنا که اجازه پارک خودرو در اين مناطق داده نميشود و همکاران ما در سطح شهر از ساعت ۱۲ شب در اين نقاط مستقر خواهند بود.
وي اظهار کرد: همچنين از ساعت ۵ صبح، قبل از مراجعين مردم به مساجد، عوامل راهور براي برقراري نظم، محلات را تحت پوشش ترافيکي خود قرار ميدهند.
سرهنگ رازقي گفت: از مردم ميخواهيم خودروهاي خود را دورتر از محل برگزاري نماز عيدفطر پارک کرده و مسافتي را پياده طي کنند. همچنين از رانندگان ميخواهيم سرعت مجاز را در بزرگراههاي خلوت را رعايت کنند.
رييس مرکز فرماندهي و کنترل هوشمند ترافيک پليس راهور درباره خيابانهاي مسدود گفت: در حال حاضر اسامي خيابان هايي که نيازمند انسداد هستند، مشخص نيست اما فردا در صورت تصميم گيري، در مسيريابهاي بلد و نشان بلافاصله خيابانهاي مسدود نمايش داده ميشوند.
اسامي مساجدي که در آن نماز عيد فطر برگزار مي شود به شرح زير است:
بازار