ايسنا/ رئيس پليس فتاي استان خراسان رضوي گفت: اين خانم در خصوص علت و انگيزهاش از ارتکاب به جرم کودکآزاري مدعي شده که تحت تاثير و فشار رواني از سوي فردي که با وي در فضاي سايبر آشنا شده، قرار گرفته بوده است.
سرهنگ جواد جهانشيري در خصوص زنکودکآزار در اينستاگرام، بيان کرد: با رصد و پايش فضاي سايبري و باتوجه به حجم بالاي گزارشات مردمي واصله به سايت رسمي پليس فتا مبني بر پيگيري زود هنگام و برخورد با مسبب ايجاد تصاوير دلخراش و فيلمهاي کوتاه از کودک آزاري مادر جوان نسبت به فرزند خردسالش در فضاي اينستاگرام، رسيدگي به اين موضوع به صورت ويژه در دستور کار کارآگاهان سايبري قرار گرفت.
وي عنوان کرد: کارشناسان پليس فتا استان خراسان رضوي با بررسي موضوع و تحقيقات فني موفق به شناسايي عامل کودک آزاري در فضاي سايبر شدند.
رئيس پليس فتا استان خراسان رضوي افزود: پس از شناسايي متهم و هماهنگي با مراجع قضايي، وي را به همراه ادله ديجيتالي مربوطه به پليس فتا انتقال دادند.
جهانشيري اظهار کرد: طي تحقيقات صورت گرفته توسط کارشناسان پليس، متهم خانم جواني بود. او در خصوص علت و انگيزهاش از ارتکاب به جرم کودکآزاري مدعي شد که تحت تاثير و فشار رواني از سوي فردي که با وي در فضاي سايبر آشنا شده، قرار گرفته بود.
وي ادامه داد: اين فرد غريبه از او خواسته است تا با ارسال تصاويري از فرزند خردسالش او را در جمعآوري دنبالکننده در فضاي مجازي همراهي کند تا او از اين طريق بتواند آمار بازديدکنندگان و دنبال شوندگانش را در شبکه اجتماعي اينستاگرام را افزايش دهد.
رئيس پليس فتا استان خراسان رضوي خاطرنشان کرد: براساس تحقيقات نهايي کارشناسان و ادله ديجيتالي مکشوفه از وي، دلالت بر صحت گفتههاي متهم دستگير شده بود که در نهايت با دستور قضايي حکم بازداشت زن جوان جهت بررسي سلامت رواني و پزشکي وي صادر شد.
سرهنگ جهانشيري با اشاره به ماده 746 قانون رسيدگي به جرايم رايانهاي، تاکيد کرد: احصاء و رويت انتشار هرگونه کليپ در فضاي مجازي با عناوين کودک آزاري، همسر آزاري، دگر آزاري، حيوان آزاري و... که سبب تشويش اذهان عمومي و جريحهدار شدن افکار عمومي گردد، مشمول قانون رسيدگي به جرايم رايانهاي شده و با مجرم برخورد قانوني مناسب صورت خواهد پذيرفت. همچنين، بازنشر فيلم و تصاوير منتشر شده نيز مشمول پيگرد قانوني خواهد بود.
وي در خصوص مساعد بودن اوضاع باليني کودک آسيبديده، تشريح کرد: برابر تعاملات برون سازماني، هماکنون نتايج بررسيها و يافتههاي فني و انتظامي اين پليس به منظور اقدامات لازم و قانوني، در اختيار ساير نهادها و سازمانهاي ذيربط نظير سازمان بهزيستي قرار گرفته است.
رئيس پليس فتا استان خراسان رضوي افزود: والدين بايد نظارت مستمر بر فعاليتهاي مجازي و وبگردي فرزندان خود، داشته باشند.
سرهنگ جهانشيري تاکيد کرد: نياز است خانوادهها در جهت حفظ کيان خانواده و اصالت فرهنگ ايراني اسلامي، فضاي سايبري را با اهميت تلقي کنند و از هرگونه انتشار مطلب يا تصاويري که با فرهنگ ايراني اسلامي سنخيت نداشته پرهيز کنند و نسبت به ارتقاء دانش و آگاهي خود از آسيبها و تهديدات سايبري به خصوص شبکههاي اجتماعي تلاش کنند.
بر اساس گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس فتا، وي گفت: از کاربران فضاي مجازي خواست ميکنيم که درصورت مشاهده موارد مشکوک، آن را از طريق سايت پليس فتا به نشاني www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمي ثبت و به ما اعلام کنند.
بازار