مهر/ معاون درمان وزارت بهداشت، گفت: اگر کسي کسب و کار راه انداخته و پروتکل هاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي را رعايت نمي کند، بايد تعطيل شود.
قاسم جان بابايي، با تاکيد بر لزوم هم افزايي براي مديريت و کنترل شيوع کرونا، اظهار کرد: اگر مهار بيماري اتفاق نيفتد، هر چه زيرساختها را زياد کنيم، وقتي بار بيماري زياد شود، قدر مطلق مرگ و مير و سوز و داغ خانوادهها بيشتر ميشود.
وي با بيان اينکه کرونا بيماري نيست که وضعيت ابتلاء به آن امروز قرمز و فردا سفيد شود، بلکه هنوز در پيک اول آن قرار داريم، ادامه داد: تجربه جهاني نشان ميدهد هر محدوديتي که ناديده گرفته شود، اين بيماري به شکل سينوسي افزايش مييابد.
جان بابايي با اشاره به اينکه اين بيماري تا آخر امسال با ماست، گفت: تعريف وضعيتهاي قرمز، نارنجي و سفيد براي استانها و شهرستانها از نظر ابتلاء به کرونا نيز نسبي است و اتفاقاً نگراني ما در مورد استانهاي سفيد بيشتر است، زيرا اوج شيوع در آنها هنوز اتفاق نيفتاده است.
وي ادامه داد: با توجه به اينکه بيشترين خطر اين بيماري براي سالمندان است و کودکان نيز از نظر چرخه انتشار مهم هستند، هر استان بايد با توجه به رفتارشناسي خاص خود، نسخه متفاوتي براي مديريت شيوع ويروس بپيچد.
جان بابايي با تاکيد بر لزوم اعمال دقيق پروتکلهاي بهداشتي در اماکن و مجتمعهاي تجاري و واحدهاي کسب و کار، اضافه کرد: اگر کسي کسب و کاري را راه انداخته که پروتکلهاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي را رعايت نميکند، بايد تعطيل شود تا براي ديگران الگوسازي رفتاري شود.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکيد کرد: بايد تغيير رفتارها به عنوان شاخص تأثيرگذار در افزايش آمار مبتلايان مديريت شود.
وي گفت: زماني که کشور آلوده است، هيچ استاني نميتواند بگويد که سفيد هستم و سفيد باقي مي مانم.
بازار