ايرنا/ استفاده از ماسک هاي فيلتردار علاوه بر اينکه مانع انتقال ويروس کرونا به محيط و ديگران نخواهد شد بلکه به هنگام سرفه يا عطسه شخص بيمار يا ناقل بيماري استفاده کننده از ماسک، هجمهاي از ويروس کرونا را به ديگران منتقل خواهد کرد.
عضو کميته ملي مقابله با کرونا گفت: با توجه به زمان بازدم تنفس که به راحتي از ناحيه سوپاپ ماسکهاي فيلتردار بدون هيچگونه تسويه هوايي از اين قسمت ماسک انجام ميشود، از اين رو به مردم توصيه ميکنيم از چنين ماسکهايي استفاده نکنند.
دکتر مسعود مرداني روز شنبه افزود: يکي از دلايل عدم استفاده از اينگونه ماسک انتقال ويروس از ناحيه سوپاب يا همان فيلتر است که اگر شخص استفاده کننده آلوده به ويروس کرونا يا حتي ناقل آن باشد به هنگام خروج تنفس خود از قسمت سوپاپ اينگونه ماسک ها، موجب آلوده شده محيط و ديگران خواهد شد.
وي اظهار داشت: استفاده از ماسک هاي فيلتردار علاوه بر اينکه مانع انتقال ويروس کرونا به محيط و ديگران نخواهد شد بلکه به هنگام سرفه يا عطسه شخص بيمار يا ناقل بيماري استفاده کننده از ماسک، هجمهاي از ويروس کرونا را به ديگران منتقل خواهد کرد.
عضو کميته کشوري مقابله با ويروس کوويد ۱۹ با تاکيد بر استفاده مردم از ماسک هاي معمولي گفت: مردم مي توانند هم از ماسک هاي اتاق جراحي استفاده کنند يا اينکه از ماسک هاي خانگي که با سه لايه پارچه طراحي و دوخته مي شود استفاده کنند.
مرداني با تاکيد بر اينکه استفاده از ماسک هاي سه لايه خانگي بسيار مناسبت تر از ماسک هاي فيلتردار است، تصريح کرد: بهترين راه مقابله با ويروس کرونا رعايت فاصله گذاري اجتماعي، شستشوي مرتب دست ها با آب و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانيه و استفاده مکرر از ماسک است.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا ويروس کرونا از راه گوش نيز مي تواند موجب بيماري شود، گفت: از راه گوش تاکنون به اثبات نرسيده و نمي تواند موجب بيماري شود اما از راه چشم، بيني و دهان امکان پذير است که مهترين راه انتقال بيني است.
سيما سادات لاري سخنگوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي روز گذشته(جمعه) گفت: تاکنون ۲۳۵ هزار و ۴۲۹ نفر در کشور به طور قطعي به ويروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۱ هزار و ۲۶۰ نفر رسيده است.
بازار