فارس/ رئيس پليس پيشگيري ناجا با بيان اينکه شوراي معتمد پليس يکي از ابتکارهاي نيروي انتظامي در تأمين امنيت محله محور است گفت: اين شورا مانند مراکز نظارت همگاني محلي براي گرهگشايي از مشکلات مردم است.
سردار "مهدي معصوم بيگي" در راس هيأتي از افسران ارشد اين پليس تخصصي با حضور در مرکز نظارت همگاني پليس 197، به منظور جلوگيري از پيامدهاي ناشي از ويروس کرونا به صورت تلفني با مردم صحبت کرد و در جريان مشکلات و درخواست هاي آنان قرار گرفت.
وي با بيان اينکه مراکز نظارت همگاني مجموعهاي منسجم در سازمان نيروي انتظامي هستند که دائما ميزان رضايتمندي مردم از پليس را رصد کرده و ديدگاه اقشار مختلف در خصوص ماموريتهاي نيروي انتظامي را تحليل و در راستاي بهبود عملکردها نتيجه را به فرماندهان و مسؤولان ارشد گزارش مي کنند; ارزيابي عملکرد پليس توسط مردم را اقدامي ارزشمند دانست.
رئيس پليس پيشگيري ناجا تصريح کرد: از اين طريق ميتوان افکار و ديدگاه آحاد مختلف مردم نسبت به ناجا را ارزيابي و در سايه اين شناخت نسبت به اصلاح، پويايي و تعالي آن گامهاي موثري برداشت.
اين مقام ارشد انتظامي با بيان اينکه طي اين ملاقاتها و ديدارهاي چهره به چهره، بازخوردها در اختيار مسؤولان ناجا قرار مي گيرد گفت: برگزاري جلسات کارشناسي در سطح فرماندهان ارشد به منظور رفع نارضايتيها و ترويج و توسعه راهکارهاي ارتقاء رضايتمندي از عملکرد پليس در تمام سطوح از دستاوردهاي قابل توجه ديدارهاي مردم با پليس است.
سردار معصوم بيگي به جايگاه ميان بخشي مرکز نظارت همگاني اشاره و افزود: اين مراکز در سراسر کشور نظر مردم را بي واسطه در اختيار پليس هاي تخصصي مربوطه قرار مي دهند و از طرفي اقدامات ردهها را براي اطلاع شهروندان تشريح مي کنند.
اين مقام ارشد انتظامي با تاکيد به نقش موثر نظارت مردم در اصلاح فرآيندهاي نيروي انتظامي تصريح کرد: وقتي مردم ميبينند براي بهبود عملکرد و افزايش رضايتمندي گوش شنوايي وجود دارد و پاسخ هم داده مي شود اين امر قطعا منجر به افزايش سرمايه هاي اجتماعي پليس خواهد شد.
رئيس پليس پيشگيري ناجا سامانه 197 را منتقل کننده نظرات مردم به پليس دانست و ادامه داد: مراکز نظارت همگاني اين ظرفيت را دارند تا در راستاي افزايش بهرهوري ماموريت هاي پليس پيشنهادهاي هموطنان عزيز را به مسؤولان نيروي انتظامي منتقل کنند، از اين رو از هموطنان درخواست ميکنيم به منظور ايجاد شرايط مطلوب از طريق اين سامانه خدمتگزاران خود در پليس را در جريان نظرات خود قرار دهند.
سردار معصوم بيگي خاطرنشان کرد: پليس، سازماني مردمي، از مردم، در کنار مردم و براي مردم است از اين رو نظرات مردم براي نيروي انتظامي مهم است از طرفي مردم ذينفع عملکرد پليس هستند به همين خاطر هميشه به نظرات مردم اهميت ميدهيم و راهکارهاي مستخرج از پيشنهاد مردم را با قوت پيگيري و اجرا مي کنيم.
سردار معصوم بيگي شوراي معتمد پليس را که يکي از ابتکارهاي نيروي انتظامي در تامين امنيت محله محور همانند مراکز نظارت همگاني محلي براي گرهگشايي از مشکلات مردم دانست و اظهار داشت: شوراي معتمد پليس پس از بررسيهاي لازم و کارشناسي به عنوان يکي از طرحهاي تاثيرگذار پليس در حوزه مشارکت عمومي و با هدف پيشگيري از رشد جرايم و ناهنجاريهاي اجتماعي و ارتقاء احساس امنيت شهروندان در سراسر کشور راه اندازي شده است.
وي شوراي معتمد پليس را که متشکل از انسان هاي خيرخواه، معتمد محل و روساي کلانتري است محلي براي تشريک مساعي به منظور حل مشکلات و بهرهگيري از خرد جمعي و ظرفيت محلات براي نظم بخشي به امنيت عمومي دانست .
وي گفت: کارآمدتر شدن اين شوراها در گرو مشارکت بيشتر مردم و سازمانهاي ذيربط است تا برکات حاصل از اين شوراهاي محلي عايد همگان شود.
سردار معصوم بيگي بيان داشت: مردم مشکلات خود را از طريق اين شورا به پليس منتقل و پليس با پيگيري لازم نسبت به مرتفع شدن اين مشکلات اقدام ميکنند و هرچه اين تعامل بيشتر و بهتر باشد فوايد حاصل از آن ماندگاري بيشتري خواهد داشت.
اين مقام ارشد انتظامي افزود: فعال بودن شوراي معتمد پليس در محلات مختلف باعث مي شود ديدگاهها و تجارب پليس در پيشگيري از وقوع جرايم به مردم منتقل شود و فرصتهاي ارتکاب جرم براي افراد سود جو و تبهکاران گرفته شود.
سردار معصوم بيگي خاطرنشان کرد: معتمدين محلات مي توانند نقش آگاهسازي ايفا کنند و مطالب و طرح هاي مد نظر پليس را به ساير اهالي منتقل و از اين طريق نقش محوري خود را در حل مشکلات ايفا کنند.
وي در خاتمه با تاکيد بر لزوم مشارکت فعال مردم در شوراهاي معتمد پليس افزود: نظم و امنيت بيشتر و بهتر محلات در گرو تعامل و همکاري مردم و پليس است، اين شوراها حلقه واسط بين مردم و پليس محسوب مي شوند لذا ضروري است تا در راستاي توسعه و رونق شوراي معتمد پليس ياريرسان همديگر باشيم.
بازار