نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

نظر وزیر آموزش و پرورش درباره تعویق زمان برگزاری کنکور

منبع
ميزان
بروزرسانی
نظر وزیر آموزش و پرورش درباره تعویق زمان برگزاری کنکور

ميزان/ وزير آموزش‌ و پرورش در نهصد و هفتاد و هفتمين جلسه شوراي عالي آموزش‌وپرورش اظهار کرد: تعويق زمان برگزاري کنکور باعث احساس خستگي و بلاتکليفي در دانش آموزان مي‌شود.تاريخ انتشار: 19:29 - 13 مرداد 1399
 
عصر امروز محسن حاجي ميرزايي در نهصد و هفتاد و هفتمين شوراي عالي آموزش‌وپرورش که در دفتر وزير برگزار شد، با اشاره به زمان برگزاري کنکور، گفت: سلامت دانش آموزان در اولويت است و تعويق زمان برگزاري کنکور و اين بلاتکليفي باعث خستگي در دانش آموزان مي‌شود، ضمن آنکه جامعه بايد در کنار رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي، زندگي اجتماعي را ادامه بدهد.
محمود اماني طهراني در اين جلسه با تبريک ايام مبارک دهه ولايت و امامت، اظهار کرد: سياست‌هاي اصلي ارتقاي عملکرد با سه سياست؛ افزايش مشروعيت و مقبوليت جايگاه شوراي عالي، استفاده حداکثري از ظرفيت قانون تشکيل شورا در کمک به اجراي سند تحول بنيادين و تقويت بعد سياست‌گذاري و کنشگري پيگيري خواهد شد.
اماني بابيان اينکه براي رسيدن به اهداف بايد اقداماتي انجام بگيرد، گفت: اين اقدامات شامل؛ تعامل مؤثر با نهاد‌هاي متنفذ بيروني، تدوين تمامي مصوبات با تمرکز بر مدرسه به‌عنوان اولويت اول ملت، تمرکز بر خرده نظام‌ها، تقسيم وظايف ملي و ايفاي نقش دستگاه‌ها در اجراي سند تحول بنيادين، ايفاي نقش نسبت به سامان‌دهي امور مهم مانند کنکور، کيفيت نيروي ورودي به آموزش‌وپرورش، مهارت‌آموزي و…، افزايش نقش کنشگري، فرهنگ‌سازي، رسانه‌اي و ميداني شوراي عالي و طراحي سازوکار‌هاي ترميم و به‌روزآوري سند تحول است.
دبير شوراي عالي آموزش‌وپرورش تصريح کرد: پشتيباني علمي، پژوهشي و خدماتي متناسب با وظايف شورا، نظارت بر حسن اجراي مصوبات و توسعه ارتباطات با مجريان و مردم را در ارتقاي عملکرد دبيرخانه مدنظر داريم.

وي با اشاره به وظايف علمي و پژوهشي دبيرخانه، اظهار کرد: بايد از اتقان علمي مصوبات اطمينان کسب کنيم و براي دست‌يابي به اين اطمينان با فعال نگه‌داشتن کميسيون‌ها، ترميم و ارتقاي سطح منابع انساني، استفاده از توان علمي کشور در اخذ تصميم‌هاي مهم و تشکيل نشست‌هاي تخصصي را برنامه‌ريزي کنيم.
دبير شوراي عالي در ادامه اضافه کرد: بعد پژوهشي بايد در فرايند‌هاي تصميم‌گيري و تصميم سازي تقويت شود و در اين بخش؛ تشکيل پژوهشکده يا گروه‌هاي پژوهشي ويژه شورا، اجراي پروژه‌هاي سياست پژوهي و اجرا پژوهي و اختصاص پست هيات علمي مامور و يا شاغل و… مدنظر قرار خواهد گرفت.
وي گفت: در اين دوره براي تقويت بعد نظارتي دبيرخانه بر حسن اجراي مصوبات و تهيه گزارش‌هاي ادواري، مرور مستمر و نظام‌مند مصوبات و بسترسازي حقوقي براي اجراي سند را خواهيم داشت.
اماني با اشاره ارتقاي عملکرد دبيرخانه و توسعه ارتباطات با مجريان و مردم اظهار کرد: براي دست‌يابي به اين هدف به‌کارگيري سازوکار‌ها و فناوري‌هاي نوين در تمامي امور مثل؛ وبگاه، ايجاد زيرساخت فناوري الکترونيک ويژه اعضا، بهينه‌سازي برگزاري جلسات و ايجاد زيرساخت فناوري براي استفاده از خرد جمعي مشارکت ياران شورا به ما کمک خواهد کرد.
دبير شوراي عالي در پايان تصريح کرد: ايجاد سامانه تمام الکترونيک يکپارچه مستندسازي فرايند‌ها و فرآورده‌هاي دبيرخانه، تأمين اعتبارات و اصلاح ساختار شورا از ضروريات ارتقاي عملکرد است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره