نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

مظنونان حادثه "پارک لاله" بازداشت شدند

منبع
تسنيم
بروزرسانی
مظنونان حادثه "پارک لاله" بازداشت شدند

تسنيم/ شهردار منطقه ۶ تهران از پيگرد و بازداشت مظنونان حادثه پارک لاله خبر داد و گفت: پس از حادثه مرگ يک نوجوان ۱۴ ساله در بر اثر برق‌گرفتگي، ناظر، مدير و پيمانکاراني که در گذشته و حال، در پارک لاله فعاليت مي‌کردند با هماهنگي پليس و مراجع قضايي بازداشت شدند.

تورج فرهادي ضمن تشريح ابعاد حادثه شنبه‌شب پارک لاله که منجر به مرگ نوجوان 14 ساله شد ضمن ابراز تأسف و عذرخواهي بابت بروز اين حادثه اظهار کرد: من به سهم خودم ضمن تسليت مجدد به اين خانواده داغ‌ ديده و عذرخواهي از شهروندان تهراني بابت وقوع اين حادثه تلخ از همان لحظات اوليه حادثه با تشکيل کميته‌اي  پيگيري خود را براي بررسي چرايي اين حادثه آغاز کرديم.

فرهادي افزود: ضمن هماهنگي با پليس و مراجع قضايي تمامي افرادي که در پارک لاله فعاليت مي‌کردند اعم از ناظر و مدير و پيمانکاراني که در گذشته و حال، در پارک کار مي‌کردند از صبح يکشنبه مورد پيگرد، احضار و بازداشت قرار گرفتند.

شهردار منطقه 6 ادامه داد: اين موضوع بايد تعيين تکليف شود و گروه فني، کارشناسان اداره برق و کارشناسان رسمي دادگستري که از طرف مرجع قضايي مشخص شدند بررسي فني خود را در خصوص تشخيص نهايي علت حادثه آغاز کردند.

وي تصريح کرد: کميته‌اي که در منطقه تشکيل‌ شده نيز تمام پرونده‌ها و گزارش اقدامات پيمانکاراني را که در اين زمينه فعاليت کرده‌اند را احصا و به مراجع قضايي تحويل خواهد داد، تا آخرين نظر از مرجع قضايي گرفته‌شده و کساني که در اين زمينه قصور داشتند، شناسايي شوند؛ کوتاهي و قصوري که در نصب اتصالات و کارهايي که براي پايه چراغ‌ها انجام شده، باعث رخ دادن اين اتفاق شده است.

فرهادي  درباره اثبات تخلف احتمالي در اين زمينه گفت: حتماً با کساني که در اين زمينه نقش داشتند برخور قانوني انجام خواهد شد.

وي تأکيد کرد: به طور حتم ما همچنين مراجع قضايي از اين موضوع نخواهيم گذشت و تلاش مي‌شود که ديگر چنين اتفاقاتي تکرار نشود؛ بر همين اساس از روز گذشته به‌طور جدي در تمام پارکها، نظارت‌ها چندين برابر شده تا اين قضيه ديگر تکرار نشود و خيال شهروندان در فضاي امني مثل پارک از همه‌ چيز راحت باشد.

فرهادي در پاسخ به اين پرسش که چرا پايه چراغ‌ها داخل آب هستند و ممکن است سيم داخل آب لخت و برق ‌گرفتگي ايجاد شود، گفت: اينکه ما بخواهيم کابل برق  را از داخل آب  و با استفاده از  پوشَن مناسب عبور بدهيم، اتفاقي است که در تمام دنيا در دستگاه‌هاي مختلف تفريحي گردشگري صنعتي، دريايي، نظامي و  غيرنظامي انجام مي‌شود و آب و جريان انتقال برق در کنار هم هستند اما مهم اين است که پيمانکار و ناظر مربوطه، دقت نظر کافي را در اجراي اين مسئله نداشتند که متأسفانه منجر به بروز اين حادثه تلخ شد و در اين زمينه هم ‌نظر قطعي را بايد کارشناسان امر بدهند اما نکته مهم اينجاست که  مسئله عبور کابل از داخل آب با علم امروز قابليت حل دارد به‌شرط اينکه کارشناسان و کساني که متخصص اجراي کار هستند در اجراي آن دقت کافي داشته باشند و نظارت دقيقي روي آن انجام‌ شود.

وي گفت: حتماً تلاش مي شود که اين اتفاق بار ديگر براي مردم نيفتد و از همه مردم و اين خانواده محترم ضمن عرض تسليت، عذرخواهي جدي دارم و اميدوارم که اين مسئله تکرار نشود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره