آخرين خبر/ به نظر ميرسد که روزهاي حضور کيلور ناواس در رئال مادريد به پايان نزديک شده است. اين دروازهبان کاستاريکايي به باشگاه اعلام کرده که ميخواهد برود، و با پاري سن ژرمن هم در مذاکره است.
پاريسيها در اوايل تابستان هم او را ميخواستند و با او به توافق رسيده بودند. اما آنها ميخواستند او را به صورت آزاد جذب کنند ولي مادريد پول فروشش را ميخواست.
اما حالا موضع مادريد عوض شده است. آنها حاضرند اجازه رفتن به صورت رايگان را به ناواس بدهند، چرا که دستمزد ناخالص او سالانه 10 ميليون يورو است و دو سال هم از قرارداد او باقي مانده است. به اين ترتيب رئال 20 ميليون يورو صرفهجويي ميکند. البته پس از کسر ماليات و مبالغ ديگر، دستمزدي که به او ميرسد سالانه 5 ميليون يورو است.
از زماني که لئوناردو به عنوان مدير ورزشي به پاريس آمده، هدف اصلي اين باشگاه در پست دروازهبان، جيانلوييجي دوناروما از ميلان بوده است. اما ميلان قيمت بالايي براي او در نظر دارد و به اين ترتيب پياسجي به سراغ ناواس رفته است. آنها ميخواهند دستمزد خالص 7 ميليون يورو در سال به او پيشنهاد بدهند.
بازار