فارس/ نايب قهرمان جوانان و بزرگسالان جهان گفت: وزنهبرداري در خونم است و آرزو دارم در محل تمرينم دفن شوم.
علي ميري در خصوص پيگيري تمريناتش در روزهاي اخير، اظهار داشت: ابتدا بايد سال نو را به جامعه وزنهبرداري ايران، علاقمندان و ورزش دوستان تبريک بگويم. براي آماده نگه داشتن خود در اين روزهاي کرونايي با رعايت نکات بهداشتي تمريناتم را به صورت جدي پيگيري ميکنم. روزي 3 نوبت تمرين ميکنم و در روزهاي عيد هم تعطيلي نداشتم و حتي روز اول سال جديد راس ساعت 9 صبح تمرين کردم.
نايب قهرمان بزرگسالان جهان در خصوص اينکه داوطلبانه به مقابله شيوع ويروس کرونا رفته، تصريح کرد: با اين وضعيت همهگيري ويروس کرونا در کشورمان، من و دوستانم به صورت خودجوش و يک شب در ميان به ضدعفوني ايستگاههاي اتوبوس و خودپردازها ميپردازيم. اميدوارم دست به دست هم بدهيم و اين ويروس خطرناک را از بين ببريم.
وي در خصوص آخرين رکوردگيري روز 21 اسفندماه نيز تاکيد کرد: با عملکرد خوبي که در مسابقات بينالمللي و داخلي داشتم با صلاحديد کادر فني به صورت رسمي در رکوردگيري شرکت نکردم و از قبل براي حضور در مسابقات قهرماني آسيا انتخاب شده بودم. اما براي سنجش ميزان آمادگيام در يک حرکت يکضرب زير وزنه رفتم و در حرکت دوضرب هم 200 کيلوگرم را به ثبت رساندم و در مهار وزنه 211 کيلويي سرم گيج رفت و در قيچي ناموفق بودم ولي با اين حال از عملکرد خود راضيام.
ميري در خصوص عقبافتادن مسابقات قهرماني2020 بزرگسالان آسيا، اذعان کرد: از اينکه رقابتهاي آسيايي امسال با تاخير برگزار خواهد شد، خيلي خوشحال شدم. چون با تمرين بيشتر، ميتوانم افزايش رکورد داشته باشم.
دارنده مدال طلاي دوضرب جوانان جهان در خصوص عملکرد سال 98 هم بيان داشت: سال ۹۸ بهترين سال ورزشي من بود. در مسابقات قهرماني 2019 بزرگسالان آسيا در نينگبو چين با اختلاف يک کيلوگرم مدال نقره گرفتم. در پيکارهاي قهرماني بزرگسالان جهان به ميزباني تايلند، ۵ حرکت صحيح را به ثبت رساندم و باز هم با اختلاف يک کيلوگرم دوم شدم. تورنمنت قطرکاپ در يک وزن بالاتر مسابقه دادم و مدال برنز گرفتم. با دعاي پدر و مادرم و زحمات مربيانم سال گذشته به مقامهاي خوبي در مسابقات آسيايي و جهاني دست پيدا کردم.
مليپوش اروميهاي وزنهبرداري ايران از لحظات خوب و بد اردوهاي تيم ملي گفت: خاطرات شيرين زيادي از اردوهاي تيم ملي دارم که بعد از تمرينات طاقتفرسا و سخت، بازي رايانهاي ps4 با بچهها داشتيم. بدترين لحظه هم آسيبديدگي سهراب مرادي بود که خيلي خيلي ناراحت شدم. لحظه مصدوميتش در نزديکي او قرار داشتم و انگار خودم آسيب ديدم. من سهراب را خيلي دوست دارم و انشالله به دوران اوجش بازگردد.
علي ميري با اشاره به علاقه فراوانش به رشته وزنه برداري گفت: وزنه برداري در خون من است. از همان ابتدا عاشق اين رشته بودم. در دوران کودکي فوتبال خوب بازي ميکردم و کشتي هم رفته بودم. در سنين نوجواني وقتي خانهمان را ميساختيم مصالح ساختماني را با سن کمي که داشتم، به راحتي جابجا ميکردم. هر کسي مرا در اين شرايط ميديد تشويق ميکرد تا به وزنهبرداري بروم. من زياد جدي نميگرفتم ولي بعد از مدتي به باشگاه رفتم و استعداديابي شدم. آن روزهاي اول که وزنهبرداري را شروع کردم خيلي سخت بود اما به مرور رکوردهايم بالا رفت و عاشق اين رشته شدم تا جايي که الان نميتوانم يک روز از وزنهبرداري دور باشم. تا اينجا هم خوب بوده و از اين بعد هم سعي ميکنم موفقيتهاي بيشتري براي کشورم به دست آورم.
وي ادامه داد: وزنهبرداري در گوشت، خون، پوست و استخوانم فرو رفته و ميخواهم تا آخر عمرم در اين رشته فردي مفيد و افتخارآفرين باشم. آرزو دارم پس از مرگم آرامگاهام در سالن وزنهبرداري باشد.
ميري خاطرنشان کرد: تشکر دارم از کساني که در باشگاهها، استانها و شهرستانها فعاليت ميکنند و دوست دارند وزنهبرداري پيشرفت کند. حتي از آنهايي که دوست ندارند اين رشته پيشرفت کند و از بيرون به بچهها فشار ميآوردند چون آنها باعث انگيزه ميشوند نيز تشکر ميکنم. من در اردوهاي تيم ملي حضور دارم و دقيقا ميدانم چگونه با اين شرايط اقتصادي، کمبود بودجه و مشکلات مالي، اردوها برپا ميشود. از دکتر مرادي رئيس، دکتر باقري نائب رئيس، دکتر بيرانوند دبير فدراسيون و تمامي کساني که از مليپوشان حمايت کردند تا بدون کم و کاستي اردوها برگزار شود تشکر ميکنيم و قول ميدهم که سال جديد با مدالآوري و کسب نتايج عالي جواب زحمات اين عزيزان را بدهيم.
بازار