ايسنا/ آزادکار وزن ۹۷ کيلوگرم ايران با تمجيد از اقدام فدراسيون کشتي در تدوين چرخه انتخابي تيم ملي، گفت: قانون بايد حرف اول را درباره انتخاب مليپوشان بزند، نه اينکه مثل سابق حق خيلي ها مثل من با نظرات شخصي خورده شود.
محمدجواد ابراهيمي درباره ارزيابي خود از قانون تدوين شده براي انتخاب مليپوشان در رقابتهاي آسيايي، جهاني و المپيک، تحت عنوان"چرخه انتخابي" تيم ملي، اظهار کرد: جا دارد از عليرضا دبير رييس فدراسيون کشتي براي اين کار ارزشمند و بزرگ تشکر کنم و قطعا اين کار باعث افزايش جمعيت کشتيگيران و انگيزه آنان خواهد شد. با اين قانون امثال من که سال ها حقمان براي رسيدن به دونده تيم ملي خورده شد، انگيزه زيادي گرفتهايم و ميدانيم که ديگر قرار نيست اتفاقات گذشته تکرار شود.
آزادکار وزن ۹۷ کيلوگرم ايران، با تاکيد بر اينکه او نيز مانند بسياري ديگر از کشتيگيران با اجراي اين قانون با انگيزه زيادي در حال تمرين است، گفت: با تدوين و اجراي اين قانون ميدانيم که ديگر نظرات شخصي تعيين نميکند که چه کسي مليپوش شود و اين عملکرد کشتيگير و سيستم امتيازبندي است که تکليف انتخاب مليپوشان را روشن ميکند. با روش گذشته که اصلا مشخص نبود چه متر و معياري براي انتخاب کشتيگيران وجود دارد، خيليها انگيزهشان را از دست داده بودند. وقتي من همه را ميبردم اما در زمان انتخاب دست روي فرد ديگري ميگذاشتند هم خودم خسته شده بودم و هم کشتيگيران نوجوان و جوان زيادي که با من تمرين ميکردند، ديگر انگيزهاي براي کار کردن نداشتند و سر تمرين نميآمدند.
وي ادامه داد: يکي از نکات بسيار مثبت چرخه انتخابي اين است که کشتيگير اول و دوم به يک تورنمنت اعزام ميشوند و اينطور نيست که يک نفر را مثل گذشته به يک مسابقه سخت و ديگري را به مسابقهاي آسانتر اعزام کنند. اين دقيقا مطابق با عدالت در کشتي است چرا که همه کشتيگيران به يک چشم ديده ميشوند. قبلا نفر اول را به تورنمنت فرانسه ميفرستادند و من که نفر دوم بودم را به ياريگين روسيه ميبردند اما با اين قانون همه حق مساوي خواهند داشت. من همه را ميبردم و در تورنمنت خارجي هم اول ميشدم اما نظرشان را از طريق شوراي فني که درست کرده بودند اعمال ميکردند و فرد ديگري مليپوش ميشد.
دارنده ۲ مدال طلاي بزرگسالان آسيا و طلاي جوانان جهان، تصريح کرد: اگر قانون مبناي اجراي کار و تصميمات باشد، همه تکليف خود را ميدانند و حق هيچ کس ضايع نميشود. کشتيگيري که کسي را ندارد ديگر نگران از دست رفتن حقش نيست و با انگيزه تر از هميشه تمرين خواهد کرد تا به تيم ملي برسد. خود من طي ۶ سال در مسابقات مختلف استاني و کشوري همه رقبايم را با اختلاف بالا مي بردم چرا که آنها اصلا انگيزه اي براي تلاش بيشتر نداشتند و ميدانستند که رسيدن به دوبنده تيم ملي بخاطر تصميمات شخصي غير قابل دستيابي است. اگر ۱۰ يا ۱۵ کشتي گير در هر وزن داشته باشيم قطعا باعث رشد کشتي ايران خواهد شد.
وي درباره اينکه برخي معتقدند با اجراي اين قانون اختيارات سرمربي تيم ملي کم ميشود، گفت: اين حرف عليرضا دبير که اعلام کرد کار سرمربي انتخاب مليپوش نيست کاملا درست است. وقتي کشتيگيري با ۹۰ درصد آمادگي به اردو ميرود سرمربي تيم ملي بايد او را به ۱۰۰ برساند و مهمتر از آن وظيفه يک سرمربي مديريت و کوچ کردن خوب کشتيگير در زمان مبارزه است يا اينکه قبل از مبارزه به لحاظ روحي و رواني او را مهياي حضور در ميدان کند. قبلا مورد داشتيم که سرمربي تيم ملي شب قبل از مبارزه به من گفت فردا به حريفت ميبازي! آخر اين چه حرفي است که يک سرمربي به کشتيگيرش ميزند تا روحيه او از بين ببرد؟
ابراهيمي در پايان درباره آمدنش به وزن ۹۷ کيلوگرم گفت: براي اينکه المپيکي شوم به اين وزن آمدم و با همه توان در حال تمرين هستم و انگيزه زيادي دارم تا به تيم ملي برسم. مطمئن باشيد زيباترين کشتيها را از من ميبينيد و حرفهاي زيادي براي گفتن خواهم داشت.
بازار