تکواندو بانوان در شرایط اضطرار/ پاسخگوی تمرینات بیبرنامه کیست؟

مهر/ خبر ابتلاي دو عضو تيم ملي بانوان به کرونا درحالي منتشر شد که در چند مرحله تمرينات اين تيم خارج از فدراسيون واکنشي از سوي سازمان تيمهاي ملي در پي نداشت.
اردوي آماده سازي تيم ملي تکواندو قرار بود بعد از نزديک به هشت ماه تعطيلي از ۲۸ مهرماه در خانه تکواندو آغاز شود که به دليل ابتلاي يک عضو کادر فني و يک تکواندوکار لغو شد. اين در حالي است که بانوان تکواندو ميبايست خود را براي حضور در رقابتهاي انتخابي المپيک آماده کنند.
نکته مهم اينکه همين تيم بانوان در چند هفته گذشته با دعوت سرمربي تيم از تکواندوکاران شاخص تيم ملي چون کياني، پارسا، مؤمن زاده و … چند جلسه تمرين را در يکي از سالنهاي تکواندو کرج برگزار کرد که واکنش خاصي از سوي مسئولان فدراسيون به دنبال نداشت.
خبرگزاري مهر ۱۴ مهرماه ضمن اطلاع رساني موضوع فوق، هشدار داد که در شرايط شيوع کرونا و اوج گيري اين ويروس تکواندوکاران با اين نوع تمرينات در معرض خطر ابتلاء قرار دارند. اينکه در زمان حضور تکواندوکاران در همان سالن، قبل، در جريان و بعد از تمرين مسائل بهداشتي رعايت شده بود يا خير؟
حال که اين اتفاق افتاده چه کسي پاسخگوست؟ البته که به قطعيت نميتوان گفت در جريان همان تمرينات براي ملي پوش پراميد ايران در راه کسب سهميه و يکي از اعضاي کادر فني اين مشکل پيش آمده، ولي وقتي ميتوان با رعايت کوچکترين مسائل از بروز مشکل پيشگيري کرد، چرا بايد بدون هماهنگي فدراسيون چنين برنامههايي اجرايي شود؟
متأسفانه سرمربي تيم ملي پا را فراتر گذاشته و از تمرينات تکواندوکاران در صفحه شخصي خود فيلم منتشر ميکند و مدعي است که همه پروتکلهاي بهداشتي رعايت شده، نتيجه همين ميشود که الان شاهدش هستيم. اگر قرار بود تمريناتي زير نظر کادر فني برگزار شود، چرا بانوان از همان زمان که تمرين ملي پوشان مردان آغاز شد، وارد اردوي آماده سازي نشدند؟
افرادي که در هفتههاي گذشته سنگ رعايت پروتکلهاي بهداشتي در تکواندو و ليگ را به سينه زده و مدعي بودند در باشگاه خود همه پروتکلهاي بهداشتي را رعايت ميکنند، با انتشار اين خبر آيا حرفي براي گفتن خواهند داشت؟
اين درست که زمان و مکان رقابتهاي انتخابي المپيک مشخص نيست، ولي تيمي که نه اوزان خود را مشخص کرده و نه نفرات اصلي را براي حضور در اين مسابقات انتخاب کرده، با اين شرايط در وضعيت اضطرار قرار گرفته است و تنها زمان را از دست ميدهد، براي رسيدن به اهداف بزرگ بايد سخت تلاش کرد، و البته که از مربياني استفاده شود که با چنين اقداماتي تمام برنامه ريزي ها را خراب نکنند.
در پايان بايد عنوان کنيم که در شرايط فعلي و وضعيت قرمز اکثر شهرها ميبايست رعايت پروتکلهاي بهداشتي بيش از گذشته مدنظر قرار گيرد و رئيس فدراسيون بايد به مسئله برگزاري تمرين خارج از فدراسيون ورود کند.