هیچ گونه پیادهروی به مناسبت اربعین در قزوین انجام نمیشود

ايرنا/ معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار قزوين گفت: به منظور حفظ سلامت مردم و با توجه به بسته بودن مرزهاي عراق و عدم برگزاري مراسم راهپيمايي اربعين، مشتاقان امام حسين(ع) از حرکت به سمت مرزهاي عراق خودداري کنند و همچنين هيچ گونه پياده روي نمادين تحت عنوان اربعين و به اين مناسبت در قزوين نخواهيم داشت.
منوچهر حبيبي معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار قزوين روز سهشنبه در نشست ستاد برنامهريزي و ساماندهي اربعين حسيني افزود: براي مديران و دستاندرکاران ستاد ساماندهي اربعين حسيني استان قزوين خيلي سخت و دشوار است که امسال در آستانه اربعين حسيني برنامهريزي کنند که زائران حسيني براي راهپيمايي حسيني و زيارت به عتبات عاليات نروند.
وي با اشاره به برگزاري پرشور راهپيمايي اربعين حسيني در سالهاي گذشته، عنوان کرد: جلسات ستاد ساماندهي اربعين حسيني در سالهاي گذشته با شور و تکاپوي بسيار زياد به منظور هرچه پرشور برگزار شدن راهپيمايي حسيني برگزار ميشد ولي امسال متاسفانه با وجود بيماري کرونا علي رغم ميل باطني امکان انجام اين سفر معنوي وجود ندارد چرا که سلامت مردم در اولويت است.
حبيبي خاطرنشان کرد: در بحث برگزاري مراسم راهپيمايي اربعين حيسني تا امروز کشور عراق هيچ مجوزي براي ورود به عراق جهت ايام اربعين صادر نکرده است و دولت اين کشور رسما اعلام کرده هيچگونه امکانات و امکان پذيرش زائران خارجي براي برگزاري مراسم اربعين ندارد بنابراين مردم عزيز استان به سمت مرزهاي ايران و عراق حرکت نکنند.
اين مسوول گفت: هيات ها ، عزاداران و موکبداران استان قزوين اخبار برگزاري مراسم اربعين حسيني را تنها از طريق مسوولان و رسانههاي رسمي دنبال کرده و به شايعات فضاي مجازي توجه نکنند و شايعاتي در فضاي مجازي منتشر ميشود که عزاداران براي حضور در راهپيمايي اربعين ثبت نام کنند که هيچگونه رسميتي ندارد.
وي با بيان اين که در استان قزوين هيچ راهپيمايي و پيادهروي تحت عنوان پيادهروي اربعين برنامهريزي نشده است، ادامه داد: به منظور برگزاري مراسم اربعين برنامهريزيهايي جهت فعاليت برخي از هيئتهاي مذهبي با رعايت پروتکلهاي بهداشتي صورت گرفته است ولي هيچ برنامه براي پيادهروي اربعين حسيني چه در استان قزوين و چه در کشور عراق نخواهيم داشت.