مطلب زير از وبسايت مجله پلازار بازنشر گرديده است و انتشار آن توسط آخرين خبر به معني تاييد بخشي يا تمام مطلب نمي باشد.
مجله پلازا/ به همت شرکت بلانکو، مجري طرحهاي امنيتي و تعمير گوشيهاي همراه، آمار دقيقي در مورد درصد خرابي گوشي هاي هوشمند منتشر شده است. در اين آمار شرکت سامسونگ و گوشي شيائومي ردمي 4 صدرنشين هستند.
گوشيهاي سامسونگ همانند سال قبل باز هم رتبه اول بيشترين خرابي در بين برندهاي موبايل را از آن خود کرد.
شرکت بلانکو که در زمينه امنيت فعاليت ميکند، در گزارش خود آماري از بيشتري خرابي هاي تلفن هاي همراه منتشر کرده است که سامسونگ مانند سال قبل در رتبه اول فرار گرفته است. در اين بين گوشيهاي اندرويدي نيز درصد بيشترين خرابي را نسبت به گوشيهايي با سيستم عامل ios دارد.
بيشترين خرابيها از سوي واي فاي و هدست بوده که کاربران گوشيهاي خود را به تعميرکاران ارائه دادهاند. حالا در زير به رتبه بندي خرابترين گوشيهاي سال 2018 دعوت ميکنيم.
توجه داشته باشيد که اين رتبه بندي بر اساس فروش هر موبايل و خرابي آن بر حسب فروش نيز ميباشد. سامسونگ به دليل اينکه يکي از برنده هاي پر فروش دنياي موبايل ميباشد قطعا خرابي هاي اين برند نيز بيشتر حساب ميشود.
شرکتهاي توليدکننده گوشي هيچوقت در مورد آمار خرابي گوشي هاي هوشمند در طول سال، خبري بروز نميدهند تا فروش آنها دچار مشکل نشود و هميشه در مورد پرفروش بودن يا سود سالانه حرف ميزنند. اما به لطف گزارش شرکت امنيتي بلانکو (Blancco)، ما آمار دقيقي از تعداد گوشيهاي خراب شده يا دچار مشکل و تعمير شده در يک چهارم پاياني سال 2017 به دست آوردهايم.
گزارش شرکت امنيتي و تعمير موبايل بلانکو نشان ميدهد که سامسونگ با 34 درصد، شيائومي با 13 درصد و موتورولا با 9 درصد سهم در دنياي گوشيهاي خراب، سه رتبه اول را در ميان ده شرکت توليدکننده گوشي با بيشترين خرابي را به دست آوردند. درحالي که شرکت سامسونگ دو برابر بيشتر از شيائومي خرابي گوشي داشته است، اما در مقايسه با آمار سه ماهه دوم (61 درصد) و سه ماهه سوم (53 درصد) کاهش خوبي را تجربه کرده است. اين روند نزولي نشانگر بهبود عملکرد و قدم گذاشتن سامسونگ در راه درست است. در مورد آمار نکتهاي وجود دارد که بايد به آن اشاره کرد، دو شرکت اول اين ردهبندي، در بين پرفروشترين شرکتهاي گوشي همراه نيز وجود دارند، پس اگر واقعبين باشيم احتمال خرابي محصولات آنها نيز بيشتر است.
در مقايسه مدلهاي گوشي و خرابيهاي اتفاق افتاده، گوشي شيائومي ردمي 4 توانسته است با 9 درصد خرابي سهم اول را در ميان گوشيهاي خراب شده به دست آورد. برخلاف رتبهبندي بر اساس شرکت، اولين گوشي سامسونگ در رتبه پنجم و با عنوان گلکسي S7 قرار دارد و تنها فقط 3 درصد از سهم گوشيهاي خراب را به دست آورده است. اما اين امري نااميدکننده است که 5 عدد از 10 گوشي موجود در اين ردهبندي، مربوط به سامسونگ هستند.
اين گزارش نگاهي هم به گوشيهاي داراي سيستمعاملهاي iOS داشته است. در مورد شرکت اپل بايد اعلام کنيم که مدل ايفون 6 همانطور که انتظار داشتيم با سهم 26 درصدي در رتبه اول گوشيهاي ايفون خراب شده قرار گرفته است. جالب توجه است که درصد خرابي برخي از گوشيهاي ايفون از گوشيهاي اندرويدي بيشتر است.
زماني که کار به بررسي دليل اين خرابيها مي رسد، به نظر ميرسد که عملکرد، بيشترين مشکل براي کاربران اندرويدي بوده که ميتواند به دليل تعداد زياد گوشيهاي ارزان و ضعيف اندرويدي باشد. قسمت ميکروفون و دوربين اين گوشيها نيز براي بسياري مشکلساز شدهاند. کاربران آيفون نيز بخش بلوتوث و واي فاي را دليل بسياري از مشکلاتشان اعلام کردند.
بازار