زوميت/ ظاهرا سامسونگ همچنان به حضور در بازار پولهاي رمزگذاريشده علاقمند است و قصد دارد قابليتها و فناوريهاي مرتبطبا اين حوزه را در گوشيهاي هوشمند سري گلکسي ارائه دهد.
پيش از اينکه گوشي هوشمند گلکسي اس ۱۰ سامسونگ معرفي شود، شايعات زيادي در مورد اينکه اين شرکت قصد دارد جديدترين پرچمدارش را با قابليتهاي کيف پول رمزگذاريشده و بلاکچين عرضه کند، منتشر شده بود. اين خبر باعث شد تا گمانهزنيهاي زيادي در مورد سامسونگ مطرح شود. شرکت کرهاي درحال حاضر بزرگترين توليدکنندهي گوشيهاي هوشمند در جهان محسوب ميشود و بهنظر ميرسد سرمايهگذاري در بازار پولهاي رمزگذاريشده و فناوري بلاکچين، برگ برندهي بزرگي براي سامسونگ باشد.
شايعات مطرحشده واقعيت داشت و سامسونگ يک کيف پول رمزگذاريشده بهنام بلاکچين کياستور را به محصولات سري گلکسي اس ۱۰ اضافه کرد. درهرحال، ميزان تمايل اين غول فناوري کرهاي براي ورود به بازار پولهاي رمزگذاريشده به ميزاني نبود که بسياري انتظار آن را داشتند. قابليت دسترسي کياستور بلاکچين سامسونگ بهشدت محدود بود و اين قابليت درحال حاضر از هيچيک از پولهاي رمزگذاريشدهي اصلي پشتيباني نميکند.
دستگاهها و بازارهاي بيشتر
با اين اوصاف، ظاهرا سامسونگ همچنان به بازار پولهاي رمزگذاريشده علاقمند بوده است و برنامههايي براي ارائهي کيفپول و قابليتهاي بلاکچين در تعداد بيشتري از دستگاههاي سري گلکسي دارد. چيوون چيول، مدير ارشد استراتژي محصول در بخش کسبوکارهاي بيسيم سامسونگ، در اين رابطه گفت:
ما با گسترش پشتيباني از قابليتهاي بلاکچين در تعداد بيشتري از دستگاههاي سري گلکسي، موانع موجود را براي تجربههاي جديد در اين حوزه از ميان خواهيم برداشت. علاوهبر اين، خدمات خود را پس از کرهجنوبي در کشورهاي ديگري ازجمله آمريکا و کانادا گسترش خواهيم داد.
در خبر منتشرشده توسط چيوون چيول، اشارهاي به جزئيات و اينکه چه دستگاههايي از سري گلکسي از قابليت يادشده پشتيباني خواهند کرد، ارائه نشده است و گفتههاي وي بيشتر به علاقمندي سامسونگ براي حضور در بازار پولهاي رمزگذاريشده اشاره دارد. بايد منتظر بمانيم تا ببينيم سامسونگ در آيندهي نزديک اين خدمات را چگونه و در چه محصولاتي ارائه خواهد داد.
صنعت گوشيهاي هوشمند همچنان درحال رشد و اشباع است و همين شرايط باعث شده است تا توليدکنندگان اين نوع محصولات مجبور به اعمال امکانات و قابليتهاي جديد در گوشيهاي هوشمند باشند تا رشد آنها در بازار مستمر باشد. سرمايهگذاري اين شرکتها در پولهاي رمزگذاريشده و فناوريهاي مرتبط با آن ميتواند بخشي از اين استراتژي باشد. نکتهي جالب اينکه سامسونگ تنها شرکتي نيست که قصد ورود به بازار يادشده را دارد. شرکتهاي ديگري مثل اچتيسي که در بازار گوشيهاي هوشمند شرايط خوبي را تجربه نميکند نيز به آيندهي گوشيهايي که از بلاکچين پشتيباني ميکنند، اميدوار است.
نظر شما درمورد آيندهي فناوري بلاکچين و ارائهي قابليتهاي مرتبط با آن در گوشيهاي هوشمند چيست؟
بازار