مهر/ روانشناسان از سالها قبل امکان شناخت افراد بر مبناي حرکات جزئي درون چشمهاي آنها را تأييد کرده بودند و حالا همين مساله به مبنايي براي ابداع يک فناوري جديد تشخيص هويت مبدل شده است.
به گزارش تک اکسپلور، اين حرکات جزئي درون چشم در هر فردي در گذر زمان ثابت مانده و مستقل از شيوه نگاه کردن افراد به محيط اطراف است. به بيان ديگر، افراد الگوهاي کاملاً متفاوتي براي تکان دادن چشمهايشان دارند و اين الگوهاي منحصر به فرد براي شناسايي هويت افراد مؤثر است.
پژوهشگران دانشگاه پستدام در آلمان به تازگي يک سيستم شناسايي بيومتريک منحصر به فرد طراحي کرده اند که با شناسايي و پردازش حرکات جزئي درون چشم هر فرد ميتواند هويت وي را شناسايي کند. بررسي اين موضوع به ابداع يک الگوريتم هوش مصنوعي تازه به نام DeepEyedentification منجر شده که قادر به ردگيري حرکات درون چشم افراد است.
مهمترين مزيت اين روش دقت آن در مقايسه با ديگر روشهاي شناسايي هويت است. از سوي ديگر استفاده از روش يادشده به مدت زمان زيادي نياز ندارد. اين در حالي است که شناسايي قطعي هويت افراد از طريق برخي روشهاي مشابه مبتني بر بررسي چشم گاهي به يک دقيقه زمان نياز دارد.
در روش يادشده از هر حرکت چشم در ثانيه تا هزار فريم عکس گرفته ميشود و سپس اين عکسها با يکديگر مقايسه شده و مورد بررسي قرار ميگيرند. ميزان خطاي اين مدل ۱۰ برابر کمتر از نمونههاي مشابه اعلام شده و براي شناسايي هر فرد از طريق آن به تنها ۱۰۰ ثانيه ضبط حرکات چشم وي در بار اول نياز است.
بازار