مهر/ تحقيقات انستيتو عصب شناسي با مديريت يک محقق ايراني نشان مي دهد مدلي از انگشتر هوشمند مي تواند علائم ابتلا به کوويد ۱۹ را ۳ روز زودتر و با دقت ۹۰ درصد پيش بيني کند.
به گزارش انگجت، يکي از چالش هاي کنترل شيوع کوويد ۱۹ وجود بيماراني است که هيچ نشانه اي در بدن آنها وجود ندارد. اين افراد قبل از آنکه دريابند به ويروس مبتلا هستند، آن را منتشر مي کنند.
در ماه آوريل علي رضايي مدير ارشد انستيتو نوروساينس راکفلر (RNI) با همکاري محققان اين موسسه و دانشگاه پزشکي WVU تصميم گرفت با استفاده از انگشتر هوشمند اورا (Oura) و مدل هاي پيش بيني هوش مصنوعي علائم ابتلا به کوويد ۱۹ را قبل از ظهور آن در فرد رديابي کند.
اکنون محققان ادعا مي کنند پلتفرم ديجيتال آنها مي تواند علائم مرتبط با ابتلا به ويروس کرونا را ۳ روز قبل از ظهور و با دقت ۹۰ درصد پيش بيني کند.
اين روش مبتني بر عصب شناسي است و ميزان استرس، اضطراب، قدرت حافظه و ديگر نشانگرهاي زيستي شناختي را در يک اپليکيشن رصد مي کند. انگشتر هوشمند مذکور اطلاعات فيزيولوژيکي مانند دماي بدن، ضربان قلب، ميزان تنفس و الگوي خواب کاربر را رديابي مي کند. در مرحله بعد اطلاعات اپليکيشن و مدل هاي هوش مصنوعي ترکيب مي شوند.
علي رضايي در اين باره مي گويد: ما احساس مي کنيم با توجه به سازگاري و ادامه حيات در عصر کوويد ۱۹، اين پلتفرم مي تواند در حفاظت از کارمندان بخش درماني نقش مهمي داشته باشد.
اين پلتفرم در حال حاضر روي بيش از ۶۰۰ نفر از کادر درمان آزمايش شده و RNI مشغول همکاري با شرکاي مختلف مانند دانشگاه هاي توماس جفرسون و وندربيلت است تا آن را روي بيش از ۱۰ هزار نفر آزمايش کند.
بازار