ديجياتو/ بر اساس نظرسنجي جديدي که از دارندگان رمزارزها صورت گرفته، مشخص شده که شمار بالايي از اين افراد نگران انتقال دارايي خود به اعضاي خانواده يا دوستان پس از مرگشان هستند.
در اين نظرسنجي «Cremation Institute» که در فاصله اکتبر ۲۰۱۹ تا ژوئن ۲۰۲۰ صورت گرفته، ۱۱۵۰ نفر شرکت کردهاند. در حالي که نزديک به ۹۰ درصد اين افراد نگراني داراييهاي خود پس از مرگ هستند، شمار بالايي از آنها از وصيتنامه استفاده نميکنند و همچنين دستورالعمل مناسبي براي افراد ديگر درنظر نگرفتهاند. به اعتقاد اين موسسه، دليل چنين موضوعي کمبود سرويسهاي مربوط به داراييهاي ديجيتال و همچنين عدم وجود قوانين دولتي است.
بر اساس اين نظرسنجي، ۸۹ درصد سرمايهگذاران از انتقال دارايي خود پس از مرگ به اعضاي خانواده يا دوستان ابزار نگراني کردهاند و نميدانند اين سرمايه در اختيار افراد قرار ميگيرد يا خير. جالب است بدانيد هيچ کدام از آنها گزينه «اصلا نگران نيستم» را انتخاب نکردهاند.
با وجود چنين موضوعي، نسلهاي جوانتر در رده سني ۱۸ تا ۴۰ سال در مقايسه با افراد مسن، برنامههاي کمتري براي داراييهاي ديجيتالي خود پس از مرگ دارند. ۶۵ درصد از افراد ۲۶ تا ۴۰ سال و تنها ۴۱ درصد از افراد ۱۸ تا ۲۵ سال براي داراييهاي خود دستورالعمل درنظر گرفتهاند که اين رقم براي افراد ۴۱ تا ۵۵ سال و ۵۶ تا ۷۶ سال به ترتيب به ۸۶ و ۹۴ درصد ميرسد.
۶۵ درصد از افرادي که براي داراييهاي خود پس از مرگ برنامهريزي کردهاند، در اطراف خانه دستورالعملهايي براي افراد ديگر قرار دادهاند. تنها ۲ درصد آنها از راه حلهاي امن مانند صندوقها استفاده کردهاند و ۳۲ درصد نيز براي ذخيره دستورالعملها از USB يا کامپيوتر استفاده کردهاند.
اين نظرسنجي نشان ميدهند که دارندگان رمزارزها تقريبا ۴ برابر کمتر از ساير سرمايهگذاران، ۷ درصد در برابر ۳۲ درصد، از وصيتنامه براي انتقال ثروت خود استفاده ميکنند و اين موضوع در آينده ميتواند خطرات زيادي به همراه داشته باشد، چرا که تا به امروز ميلياردها دلار ارز ديجيتال گم شده است.
بازار