نماد آخرین خبر

قیمتی‌ترین اطلاعات مسروقه در بازار هکرها

منبع
ايسنا
بروزرسانی
قیمتی‌ترین اطلاعات مسروقه در بازار هکرها

ايسنا/ گزارش جديد از ميانگين قيمتي که هکرها مايل هستند براي کنترل حسابهاي آنلاين مختلف پرداخت کنند نشان مي دهد که اطلاعات حساب کاربري به سرقت رفته حسابهاي جي ميل و فيس بوک در ميان قيمتي‌ترين اطلاعات مسروقه هستند.

گزارشهاي جديد نشان مي دهد که هکرها مايل هستند در فضاي مجرمانه وب براي اطلاعات لاگين مسروقه حسابهاي کاربران پول بپردازند.

طبق تحقيقات Privacy Affairs که به تحليل فهرستهاي به فروش گذاشته شده در دارک وب پرداخته است، قيمتهاي متفاوتي براي انواع اطلاعات لاگين حسابهاي کاربران وجود دارد.

يک حساب فيس بوک هک شده به طور ميانگين ۷۴.۵۰ دلار قيمت دارد در حالي که يک حساب اينستاگرام هک شده ۵۵.۴۵ دلار و حساب توييتر هک شده ۴۹ دلار قيمت دارد.

يک حساب جي ميل هک شده به قيمت بالاتر ۱۵۵.۷۳ دلار فروخته مي شود که شايد به دليل اين حقيقت است که دسترسي بيشتري به زندگي طعمه هکرها و ساير حسابها فراهم مي کند.

هکرها معمولا از حسابهاي ايميل هک شده براي فريب دادن کاربران براي ارسال اطلاعات استفاده مي کنند. طبق گزارش اف بي آي، کلاهبرداري ايميل در سال ۲۰۱۹ به شرکتها ۱.۷ ميليارد دلار زيان زد و تحقيقات شرکت "فاير آي" نشان مي دهد که ۹۱ درصد همه جرايم سايبر با يک ايميل آغاز مي شود.

حسابهاي سرويس انجام پرداخت که هکرها از آنها براي ارسال پول نقدي و جلوگيري از شناسايي شدن توسط ماموران قانون استفاده مي کنند، از حسابهاي شبکه اجتماعي هک شده هم گرانتر هستند. هکرها براي استفاده از حسابهاي PayPal هک شده براي انتقال پول از ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار حاضرند به طور متوسط ۳۲۰ دلار هزينه پرداخت کنند.

در اين بين اطلاعات کارت اعتباري و کارتهاي بدهي که به فروش گذاشته مي شوند، قيمت کمتري داشته و به طور متوسط ۱۵ تا ۳۵ دلار هستند زيرا ردگيري آنها ساده تر است.

بر اساس گزارش بيزنس اينسايدر، در اين گزارش به مردم توصيه شده است کلمات عبورشان را مرتب تغيير دهند تا مانع از هک شدن حساب خود شوند.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره