تسنيم/ خميردندان مسموم، مسموميت با پرتوافکني، پهپاد مسلح، لاستيک زاپاس مجهز به بمب کنترل از راه دور، و يافتن معشوقههاي مردان ظاهرالصلاح برخي از تکنيکهاي تخصصي مورد استفاده از سوي اسرائيل عليه اهداف ترورش بوده است.
به گزارش بلومبرگ، رونن برگمن خبرنگار حوزه اطلاعات و امنيت نشريه يديعوت آحارونوت در کتاب جديدي که منتشر کرده است شرح جامعي از عمليات مختلف تروري که اسرائيل طي هفت دهه اخير مرتکب شده است را ارائه کرده است، وي در اين کتاب به برخي شيوههاي اختصاصي مورد استفاده از سوي موساد و ديگر نهادهاي اطلاعاتي اين رژيم براي ترور مقامات، دانشمندان و طرفهاي مخالف با اين رژيم پرداخته است.
برگمن در کتاب جديدش با عنوان «برخيز و اول بُکُش: تاريخ مخفي ترورهاي هدفمند اسرائيل» به تکنيکهايي همچون خميردندان مسمومي که طي يک ماه جان هدف را ميگيرد، پهپادهاي مسلح، تلفنهاي انفجاري، لاستيک زاپاس داراي بمب کنترل از راه دور، کشتن دانشمندان مخالف و يافتن معشوقههاي پنهان مردان ظاهرالصلاح مسلمان به عنوان بخشي از شيوههاي مورد استفاده از سوي اسرائيل اشاره کرد است.
برگمن در اين کتاب سير استفاده از اين تکنيکها را شرح داده است و اذعان کرده است که طي 70 سال اخير، رژيم صهيونيستي دستکم 2700 عمليات ترور انجام داده است. برگمن مدعي شده است که اين کتاب را بر مبناي يک هزار مصاحبه (با افسران و مقامات عاليرتبه امنيتي رژيم صهيونيستي) و بررسي هزاران سند نوشته است. در اين کتاب آمده است که اسرائيل در مواردي از ترور به جاي جنگ استفاده است؛ براي نمونه به جاي حمله نظامي به ايران، به ترور دستکم 5 دانشمند هستهاي ايران دست زده است.
وي در اين کتاب قويا مدعي شده است که اسرائيل با استفاده از پرتوافکني ياسر عرفات را مسموم کرده و او را به قتل رسانده است.
به نوشته بلومبرگ، برگمن نام اين کتاب «برخيز و اول بُکُش» را از نصايح مندرج در «تلمود» گرفته است؛ جايي که عنوان شده است «اگر کسي براي کشتن تو آمد، برخير و پيشتر او را بِکُش».
در اين کتاب سير تاريخي مرتبط با افراد هدف قرار گرفته و تاکتيکهاي مورد استفاده از سوي نهادهاي اطلاعاتي متعدد اين رژيم ذکر شده است. از جمله اشاره شده است که در دهه 1970، رئيس جديد عمليات سازمان جاسوسي موساد صدها شرکت تجاري در ماورابحار و کشورهاي ديگر افتتاح کرد با اين هدف که شايد يک روزي از آنها استفاده شود. براي مثال، موساد يک شرکت حمل و نقل در حوزه خاورميانه ايجاد کرد که سالها بعد براي تأمين پوشش عمليات در آبهاي ساحلي يمن به کار آمد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار