ايرنا/ رئيس جمهوري فرانسه روز پنجشنبه در گفت وگو با شبکه تلويزيوني "کان" رژيم صهيونيستي، گفت که به طرح رئيس جمهور آمريکا که به "معامله قرن" شهرت يافته است، هيچ اميدي ندارد.
به گزارش رويترز، امانوئل مکرون رئيس جمهوري فرانسه گفت: اميدهاي خود را در مورد توافق صلح دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا از دست داده ام .
مکرون گفت: هيچ توافقي بدون مذاکره حاصل نمي شود. اسرائيلي ها و فلسطيني ها اراده لازم براي گفت و گو ندارند و از اين رو معتقدم تا گفت وگوهاي جدي صورت نگيرد، توافقي در کار نخواهد بود. نمي توان توافقي را به طرف هايي تحميل کرد که حاضر به گفت و گو درباره ان نيستند.
رئيس جمهوري فرانسه خاطر نشان کرد: من ديگر منتظر طرح ترامپ نمي مانم اما به دنبال راهکار و پيشنهاد هاي جديد براي حل مناقشه اسرائيل و فلسطين ادامه خواهم داد.
چندي پيش نيز ژان ايو لودريان وزير خارجه فرانسه گفته بود که احساس خوبي نسبت به طرح معامله قرن ندارد و مطمنا موجب بازگشت آرامش به منطقه نخواهد شد.
طرح معامله قرن که در نشست بحرين در ۵ تيرماه رونمايي شد، تلاشي در جهت تبديل موضوع فلسطين به يک برنامه اقتصادي بوده و تمامي ريشه هاي سياسي بحران در خاورميانه را ناديده گرفته است.
جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ در کنار جيسون گرينبلات، فرستاده ويژه آمريکا در امور خاورميانه و ديويد فريدمن، سفير آمريکا در سرزمين هاي اشغالي سه معمار اصلي اين طرح هستند.
اين طرح که تا کنون ناکام مانده، با مخالفت گروه ها و احزاب فلسطيني رو به رو شده و مقامات ارشد فلسطين آن را يکسري وعده غيرعملي مي دانند و معتقدند که رژيم صهيونيستي بايد به اشغالگري پايان ببخشند که اين خود، نخستين پيش شرط رونق و آباداني است.
گروه حماس که کنترل غزه را در دست دارد نيز در واکنش به اين طرح، اعلام کرد: «فلسطين فروشي نيست». 90
بازار