فرارو/ رسانههاي غربي وقتي تصوير اين دختربچه را روي خروجي قرار ميدادند، برايش از عنوان «موناليزاي موصل» يا «موناليزاي قرن» استفاده ميکردند. دليلش اين بود که صورت اين دختربچه، ترس، اندوه، وحشت و يک لبخند تلخ را همزمان در برگرفته بود و درست مثل تابلوي «موناليزا» اثر مشهور داوينچي، رازآلود بود.
موناليزاي قرن ميخندد؛ اما اينبار ديگر خبري از ترس، غم و وحشت نيست که با لبخندش بياميزد و قلب ميليونها آدم را به درد بياورد. موناليزاي قرن حالا امن، رها و آزاد است.
به گزارش ايسنا، دو سال پيش انتشار تصوير يک دختربچه که توانسته بود از چنگ داعش فرار کند و خود را نجات دهد، دست به دست منتشر شد و يادداشتهاي زيادي درباره ميزان تاثيرگذاري اين عکس در سراسر جهان نوشته شد.
رسانههاي غربي وقتي تصوير اين دختربچه را روي خروجي قرار ميدادند، برايش از عنوان «موناليزاي موصل» يا «موناليزاي قرن» استفاده ميکردند. دليلش اين بود که صورت اين دختربچه، ترس، اندوه، وحشت و يک لبخند تلخ را همزمان در برگرفته بود و درست مثل تابلوي «موناليزا» اثر مشهور داوينچي، رازآلود بود.
اما حالا موصل آزاد است و ديگر خبري از سيطره شوم داعش بر شهر نيست. موصل پاکسازي شده و شهر از نيروهاي داعش خالي شده است.
«علي الفهداوي» که نزديک به سه سال قبل از موصل عکاسي کرده و تصاوير ماندگاري خلق کرده بود، چندي پيش دوباره به همان محل قبلي رفت تا از شرايط جديد شهر عکاسي کند. الفهداوي توانست بار ديگر دختري که نام اصلياش «سباء» است را پيدا و از او عکاسي کند.
«سباء» اين بار در تصاويرش ميخندد و ديگر خبري از آن دختر کوچک نيست که با لبخندي تلخ به لنز دوربين خيره شده بود و تلاش ميکرد وحشت اندوهناک خود را پنهان کند.
«موناليزاي قرن» حالا قد کشيده، آزاد و رها زندگي ميکند.
بازار