تسنيم/ ائتلاف سعودي اعلام کرد که از تصميم دولت مستعفي يمن براي قبول درخواست سازمان ملل با برقراري آتش بس در يمن حمايت ميکند.
به گزارش المسيره، «ترکي المالکي» سخنگوي ائتلاف سعودي بامداد پنجشنبه در سخناني اعلام کرد که فرماندهي ائتلاف از تصميم دولت مستعفي يمن به رياست عبدربه منصور هادي براي قبول درخواست دبيرکل سازمان ملل درباره آتش بس حمايت ميکند.
ترکي المالکي تصريح کرد: فرماندهي ائتلاف عربي از تلاش هاي مارتين گريفيتس نماينده سازمان ملل در امور يمن براي برقراري آتش بش در يمن و کاهش تنشها در اين کشور و اقدامات عملي وي براي اعتماي سازي بين دو طرف در زمينههاي انساني و اقتصادي حمايت ميکند.
وي در ادامه مدعي شد که موافقت با آتش بس در يمن با هدف کاهش درد و رنج مردم يمن و مقابله جدي با خطر ويروس کرونا و جلوگيري از شيوع آن در اين کشور صورت ميگيرد.
از سوي ديگر، «محمد علي الحوثي» عضو شوراي عالي سياسي يمن از بيانيه ائتلاف سعودي درباره موافقت آن با آتش بس و کاهش تنش در يمن استقبال کرد و گفت: «ما منتظر اقدامات و اجراي عملي آن هستيم».
آنتونيو گوترش دبيرکل سازمان ملل از همه طرف هاي شرکت کننده در درگيريهاي مسلحانه در جهان خواست تا جنگ و درگيري را متوقف و با «دشمن مشترک» مانند ويروس کرونا مقابله کنند.
گوترش چهارشنبه شب در گفتوگو با شبکه خبري الجزيره اظهار داشت: طرحي که سازمان ملل متحد اعلام کرده است به مثابه درخواست براي کمک به کشورهاي بسيار فقير در مقابله با کرونا است.
وي افزود: همه حاميان طرف هاي درگير در يمن بايد به نداي انساني من به منظور آتش بس در اين کشور گوش فرا دهند.
بازار