ايسنا/ به دنبال انتشار نظرسنجي شبکه فاکس نيوز که حاکي از عقب افتادن ترامپ در رقابتهاي انتخاباتي از بايدن بود، رئيس جمهور آمريکا اين شبکه را به باد انتقاد گرفت.
به نقل از پايگاه خبري هيل، پس از آنکه شبکه فاکس نيوز نظرسنجي را منتشر کرد که نشان ميداد دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمريکا هشت درصد از جو بايدن، نامزد دموکراتها در انتخابات رياست جمهوري ۲۰۲۰ عقب است، ترامپ به شدت از اين شبکه انتقاد کرد.
ترامپ که دائما نسبت به هر نظرسنجي که حاکي از شکست وي در انتخابات ۲۰۲ است ابراز شک و ترديد کرده، در توييتي نوشت: شبکه فاکس نيوز بايد مامور نظرسنجي قلابي خود را اخراج کند. هيچگاه نظرسنجي خوب و درستي براي فاکس نيوز انجام نداده است.
وي با اشاره به راجر ايلز، مدير متوفي فاکس نيوز که در سال ۲۰۱۶ ميلادي به دنبال اتهامات سوء رفتار جنسي استعفا داد، در اين توييت نوشت: اميدوارم راجر به پايين نگاه کند و ببيند که چه اتفاقي براي اين نهاد سابقا زيبا رخ داده است.
وي افزود: چرا فاکس نيوز نظرسنجي شبکه سيانبيسي يا شايد باورتان نشود اما نظرسنجي شبکه سيانان را منتشر نميکند؟ اميدوارم راجر به پايين نگاه کند و ببيند که چه اتفاقي رخ داده است.
نظرسنجي شبکه سيانان که هفته گذشته منتشر شد، نشان داد که ترامپ به صورت سراسري در برابر بايدن شکست ميخورد اما در ايالتهايي که در آنها رقابتها شديد است، پيشتاز خواهد بود.
نظرسنجي شبکه سيانبيسي که اخيرا منتشر شد نيز نشان داد که ترامپ با اختلاف اندکي از بايدن در ايالتهايي که در آنها رقابتها شديد است، پيشي مي گيرد.
نظرسنجي شبکه فاکس نيوز که از روز پنجشنبه صورت گرفت نشان داد که ۴۸ درصد از شرکتکنندگان در اين نظرسنجي حامي بايدن هستند در حالي که تنها ۴۰ درصد از ترامپ حمايت ميکنند. اين دو تن در نظرسنجي ماه گذشته در رقابتي تنگاتنگ ۴۲ درصد از حمايت شرکتکنندگان را بدست آورده بودند.
بر اساس اين نظرسنجي، بايدن با ۱۷ درصد در ميان رايدهندگان بالاي ۶۵ سال و با ۱۳ درصد در ميان رايدهندگان مستقل پيشتاز است؛ دو گروهي مهمي که در انتخابات رياست جمهوري ۲۰۱۶ به پيروزي ترامپ کمک کرده بودند.
توييت هاي انتقادي ترامپ در روز جمعه تازهترين حملات وي به شبکه فاکس نيوز است؛ شبکهاي که ترامپ مرتبا در آن حاضر ميشود.
ترامپ عليرغم انتقاداتش همچنان بيش از هر شبکه ديگري با فاکس نيوز مصاحبه ميکند.
بازار