ايسنا/ سخنگوي نيروهاي مستقر در شرق ليبي در سخناني از بازداشت يکي از سرکردههاي خطرناک داعش در اين کشور خبر داد.
به گزارش شبکه اسکاي نيوز، احمد المسماري، سخنگوي نيروهاي موسوم به "ارتش ملي ليبي" تحت امر خليفه حفتر که در شرق اين کشور مستقر هستند با انتشار پيامي در صفحه اختصاصي خود در فيسبوک گفت که اين نيروها يکي از خطرناکترين عناصر داعش را پس از انتقال به اين کشور به کمک دستگاه اطلاعات ترکيه بازداشت کردهاند.
وي در اين باره گفت: "محمد الرويضاني" معروف به "أبوبکر الرويضاني" يکي از خطرناکترين اعضاي داعش در سوريه است که به کمک دستگاه اطلاعات ترکيه و به عنوان يکي از سرکردههاي گروه "فيلق الشام" وارد خاک ليبي شده بود.
المسماري ادامه داد: اين يک دليل ديگر براي وجود روابط ميان رجب طيب اردوغان، رئيس جمهوري ترکيه و گروه تروريستي تکفيري داعش و ديگر گروههاي افراطي و تندرو است.
بازار