فارس/ نخستوزير رژيم صهيونيستي در مصاحبه با روزنامه محلي «ماکور ريشون» در ارتباط با اشغال کرانه باختري گفت که کابينهاش ۳۰ درصد کرانه باختري را «الحاق خواهد کرد».
«بنيامين نتانياهو» در اين خصوص گفت: «اسرائيل حاکميت خود را بر ۳۰ درصد کرانه باختري تحميل خواهد کرد يا معادل ۵۰ درصد منطقه "ج"».
طبق توافق دوم «اسلو» در سال ۱۹۹۵، منطقه ج که ۶۰ درصد مساحت کرانه باختري را تشکيل ميدهد، تحت کنترل امنيتي و اداري تلآويو قرار دارد.
بنيامين نتانياهو با اشاره به طرح موسوم به «معامله قرن»، گفت: «طي چهار سال، به فلسطينيها يا اسرائيليها اجازه نخواهد داد در ۵۰ درصد از مساحت منطقه ج ساخت و ساز کنند».
معامله قرن به طرح دولت «دونالد ترامپ» رئيسجمهور آمريکا گفته ميشود که براي ايجاد سازش دولت فلسطين و رژيم اشغالگر قدس تدوين شده و آن را طرح صلح ميخوانند. بنا بر اين طرح، رژيم اسرائيل، در ازاي دريافت امتيازهايي فراتر از تعهدات قبلي سازمان آزاديبخش فلسطين و قطعنامههاي شوراي امنيت و همچنين الحاق بخشهايي از مناطق اشغالشده به خاک خود، با تشکيل دولت مستقل فلسطيني موافقت ميکند اما نه پايتختي قدس را ميپذيرد نه بازگشت ميليونها آواره را.
به گفته اين روزنامه صهيونيستي، در مناطقي که به گفته نتانياهو قرار است فلسطينيها از ساخت و ساز در آن منع شوند، هيچ شهرکي وجود ندارد.
نتانياهو افزود که موضوع «الحاق» در راستاي اجراي توافق ائتلافي با «بني گانتز» وزير دفاع اين رژيم، براي رأيگيري در کابينه و کِنست (پارلمان رژيم صهيونيستي) مطرح خواهد شد.
وي در پاسخ به سؤالي در خصوص اينکه آيا مسئله برپايي کشور فلسطين در هفتاد درصد از مساحت کرانه براي رأيگيري مطرح خواهد شد يا نه، گفت: «اين بحث جداگانهاي است. تصميمي از جانت کابينه در اين خصوص پيشبيني نميکنم».
نتانياهو ادامه داد: «اما حکومت، تصميمي درباره جزئيات طرح (معامله قرن) يا پذيرش آن نخواهد داشت. همانطور که در واشنگتن گفتم من بر پايه طرح ترامپ آماده مذاکره با فلسطينيها هستم».
در همين ارتباط، چند ماهي است که يک کميته صهيونيستي-آمريکايي به باز ترسيم نقشههاي مناطق يادشده در کرانه باختري ميپردازد.
نخستوزير رژيم صهيونيستي در ارتباط با اينکه آيا نقشه تکميل شدهاند يا نه، گفت: «نه هنوز، همچنان بر روي آنها کار ميکنيم».
بازار