مهر/ دختر شهردار نيويورک در جريان اعتراضات ضدنژادپرستي به قتل فجيع سياهپوست آمريکائي بازداشت شد.
به گزارش شبکه تلويزيوني سيانان، «چيارا دو بلاسيو» (Chiara de Blasio) دختر شهردار نيويورک در جريان تظاهرات اعتراضي به قتل وحشيانه يک شهروند سياهپوست به دست پليس در مينياپوليس آمريکا بازداشت شد.
منابع آگاه در پليس نيويورک در اين خصوص تأئيد کردند که «چيارا دو بلاسيو» دختر «بيل دو بلاسيو» (Bill de Blasio) شهردار نيويورک در اعتراضات اخير بازداشت شده است.
وي قرار است در زمان اعلامي آتي در دادگاه حاضر شده و مورد محاکمه قرار بگيرد.
آمريکا از سه شنبه هفته قبل به دليل قتل فجيع يک سياه پوست بدست پليس اين کشور صحنه اعتراضات گسترده شده و مداخله پليس براي متفرق کردن معترضين موجب به خشونت کشيده شدن اين اعتراضات شده است.
اين در حالي است که قوانين منع تردد در حدود ۴۰ شهر آمريکا اجرايي شده است؛ اما معترضان اين قوانين را ناديده گرفتهاند و اين موضوع تنشهاي زيادي را بين نيروهاي پليس و معترضان ايجاد کرده است.
پليس ضد شورش در نيويورک، شيکاگو، فيلادلفيا و لسآنجلس با معترضان درگير شده و با استفاده از شليک گاز اشکآور و اسپري فلفل بهدنبال متفرق کردن جمعيت بوده است.
بازار