فارس/ وزير دفاع و رئيس ستاد کل ارتش ترکيه بيتوجه مواضع کشورهاي عربي و اروپايي جمعه در رأس هيأتي بلندپايه وارد شهر طرابلس ليبي شدند.
«حلوصي آکار»، وزير دفاع ترکيه به همراه «ياشار گولَر»، رئيس ستاد کل ارتش اين کشور در رأس هيأتي وارد شهر طرابلس، پايتخت ليبي شدند.
خبرگزاري آناتولي ترکيه امروز جمعه با اعلام اين خبر گزارش داد که آکار و گولر ساعتي پيش طي سفري رسمي وارد فرودگاه طرابلس شدند و مورد استقبال مقامات دولت وفاق ملي ليبي قرار گرفتند.
اين دومين بار است که هيأتي بلند پايه ترکيه به ليبي سفر ميکند. هيأت اول سياسي و اقتصادي بود و «مولود چاووشاوغلو»، وزير خارجه، «هاکان فيدان»، رئيس اطلاعات ترکيه (ميت)، «بِرات آلبايراک»، داماد اردوغان و وزير خزانهداري اين کشور و «ابراهيم کالين»، سخنگوي رياست جمهوري ترکيه در رأس اين هيأت قرار داشتند.
بر اساس اعلام رسانههاي ترکيه، سفر وزير دفاع و رئيس ستاد کل ارتش ترکيه با هدف اجراي تفاهمنامه نظامي امضا شده بين اين کشور و دولت وفاق انجام شده است. سفر آکار به ليبي در حالي است که برخي منابع امروز احتمال داده بودند او به دليل شرکت در نشست ناتو نتواند هيأت ترکيهاي را همراهي کند.
وزير دفاع ترکيه بعد از ديدار با همتاي ليبيايي خود گفت که اين کشور بنا به دستورات اردوغان هر چه که لازم باشد را براي دولت نجات ملي انجام خواهد داد.
ترکيه و دولت وفاق ملي ليبي آذرماه گذشته دو تفاهمنامه سياسي و نظامي امضا کردند و بر سر ترسيم مرزهاي آبي در درياي مديترانه به منظور اکتشاف نفت و گاز به توافق رسيدند. اين توافقها مخالفت و نگراني کشورهاي همسايه شرقي و شمالي ليبي را در پي داشته است.
بازار