نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

اظهارات عجیب ترامپ درباره کرونا

منبع
فارس
بروزرسانی
اظهارات عجیب ترامپ درباره کرونا

فارس/سخنان رئيس‌جمهور آمريکا درباره شيوع کرونا در آمريکا شبکه خبري سي‌ان‌ان را به تعجب انداخت.

   «دونالد ترامپ»، رئيس‌جمهور آمريکا اظهاراتي درباره انجام آزمايش‌هاي کرونا مطرح کرده که شبکه خبري «سي‌ان‌ان» آن را عجيب ارزيابي کرده است. 

«سي‌ان‌ان» در گزارشي نوشت: «شايد باورتان نشود دونالد ترامپ درباره انجام آزمايش‌هاي کرونا چه گفته است.»

متن سخنان ترامپ، بر اساس آنچه در سي‌ان‌ان آمده به شرح زير است:

-خبرنگار: آقاي رئيس‌جمهور شما چند بار گفته‌ايد تعداد موارد ابتلا به کرونا به خاطر افزايش تست‌ها بالا مي‌رود.

-ترامپ: درست است.

-خبرنگار: قبول داريد که آمار کرونا به دلايل ديگر هم بالا مي‌رود؟ مثلا به اين دليل که اين ويروس دارد شيوع پيدا مي‌کند و شما چه کاري براي جلوگيري از شيوع آن انجام مي‌دهيد؟

-ترامپ: خب شما مي‌دانيد که ما کمترين نرخ مرگ و مير را نسبت به تمام کشورهاي ديگر داريم. اگر در جريان باشيد جو بايدن (معاون رئيس‌جمهور قبلي آمريکا) و اوباما (رئيس‌جمهور قبلي آمريکا) در دولت خودشان آزمايش‌ها را متوقف کردند؛آنها اين آزمايش‌ها را متوقف کردند. احتمالاً از اين خبر داريد. البته مي‌دانم که نمي‌خواهيد آن را گزارش کنيد، ولي آنها اخذ آزمايش را متوقف کردند. درست وسط کار، گفتند "خبري از آزمايش نيست"، البته آنها براي يک مشکل خفيف‌تر نسبت به مشکلي که ما داريم اين کار را کردند.

ما الان داريم بيشتر از همه تست مي‌گيريم و وقتي شما تست مي‌گيريد،  مورد جديد ابتلا اضافه مي‌کنيد. بنابراين، ما موارد جديداضافه کرده‌ايم. در بعضي کشورها، وقتي کسي مريض است و وارد بيمارستان يا مطب پزشک مي‌شود از او تست مي‌گيرند. اين تستي است که آنها مي‌‌گيرند، بنابراين آنها مورد جديد ابتلا ايجاد نمي‌کنند در حالي که ما اين کار را انجام مي‌دهيم. ما اين همه مورد داريم. بنابراين همان‌طور که مي‌بينيد تست گرفتن يک شمشير دو لبه است.»

شبکه خبري سي‌ان‌ان در راستي‌آزمايي اظهارات ترامپ به ۴ مورد که به نظر اين رسانه انطباقي با واقعيت ندارند اشاره کرده است:

۱- نرخ مرگ و مير در آمريکا کمتر از همه‌جاي دنيا نيست.  در واقع طبق آمار دانشگاه جان‌هاپکينز آمريکا از لحاظ آمار مرگ و مير رتبه هفتم را در دنيا دارد.

۲- دولت اوباما اخذ تست براي تشخيص بيماري H1N1 را متوقف نکرد. ضمن آنکه مقايسه کرونا با اين آنفولانزا کاملا نادرست است.

۳- گرفتن تست به معني اضافه کردن به موارد ابتلا نيست. گفتن اينکه گرفتن تست چيزي جز شناسايي موارد ابتلا است نادرست است. البته اين اولين بار نيست که ترامپ نظرش را در مخالفت با گرفتن تست و شفافيت اعلام کرده است.

۴- گرفتن تست دليل افزايش موارد ابتلا به کرونا در آمريکا نيست. سي‌ان‌ان هفته پيش گزارش داده بود که اخذ تست به طور متوسط روزانه ۳۷ درصد افزايش پيدا کرده در حالي که موارد ابتلا ۱۵۲ درصد افزايش پيدا کرده است.


همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد