نماد آخرین خبر

"آمریکا" چین را به اعمال تحریم‌های بیشتر تهدید کرد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
"آمریکا" چین را به اعمال تحریم‌های بیشتر تهدید کرد

ايسنا/يک مقام رسمي در وزارت خارجه ايالات متحده آمريکا از روي ميز بودن تمام گزينه‌ها در واکنش به اقدامات پکن و مناقشات پيش‌آمده در درياي جنوبي چين و هم‌چنين اعمال تحريم‌هاي هرچه بيشتر عليه اين کشور خبر داد.

به نقل از خبرگزاري رويترز، نماينده‌ي ايالات متحده در امور شرق آسيا اعلام کرد که کشورش آماده مجازات و اعمال تحريم‌هاي هرچه بيشتر عليه چين و مقامات اين کشور به دليل مناقشات پيش‌آمده در درياي جنوبي چين است.

ديويد استيلول، مشاور ارشد وزير امور خارجه آمريکا در امور مربوط به آسياي شرقي، در پاسخ به سؤال خبرنگار واشنگتن‌پست که "آيا واکنش احتمالي آمريکا در خصوص اقدامات پکن در جزاير مورد مناقشه دريايي جنوبي چين تحريم‌هاي بيشتر خواهد بود؟"، گفت: «همه‌ي گزينه‌ها روي ميز است. احتمال تحريم‌هاي بيشتر هم وجود دارد.»

استيلول پس از آن‌که مايک پامپئو، وزير امور خارجه آمريکا در بيانيه‌اي اعلام کرد:، ادعاي پکن درباره درياي چين جنوبي کاملا غيرقانوني است؛ اظهار کرد که اقدامات پکن در جزاير مورد مناقشه دريايي جنوبي چين باعث افزايش تنش‌ها در منطقه شده است.

چين مناطق بزرگي از اين دريا را که هم تايوان و هم فيليپين، ويتنام، بروئني و مالزي ادعاي مالکيت بر آن را دارند، متعلق به خود مي‌داند و بر همين اساس نيز در آن منطقه اقدام به احداث جزاير مصنوعي و استقرار استحکامات نظامي کرده است.

همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره