نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

توئیت ولیعهد امارات پس از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

منبع
فارس
بروزرسانی
توئیت ولیعهد امارات پس از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

فارس/ ولي‌عهد ابوظبي امارات به توافق اين کشور با رژيم اشغالگر قدس بر سرعادي‌سازي روابط با اين رژيم واکنش نشان داد.

بن‌زايد امروز پنجشنبه در توييتر نوشت که «در تماس تلفني با رئيس جمهور آمريکا دونالد ترامپ و نخست‌وزير اسرائيل بنيامين نتانياهو، توافق شد که [طرح] الحاق (اشغال) اراضي فلسطين متوقف شود».
او در ادامه نوشت که امارات و رژيم اشغالگر قدس همچنين به توافق رسيدند که جهت همکاري مشترک به منظور رسيدن به روابط دوجانبه، نقشه راهي را وضع کنند.

رسانه‌ها و منابع خبري مي‌گويند، «تعويق» طرح اشغالي مذکور و نه «توقف» هميشگي آن، منوط به عادي‌سازي روابط بين تل‌آويو و ابوظبي بوده است.


رسانه‌هاي صهيونيستي ساعتي پيش اعلام کرده بودند که نتانياهو جلسه کابينه را در پي تماس ترامپ ترک کرده است. رئيس جمهور آمريکا در توييت خود، اين «توافق» را «توافق صلح تاريخي» دانسته است.

امارات طي سال‌هاي گذشته، تلاش‌هاي زيادي در عرصه رسانه و سياست خارجي (از ارسال کمک‌هاي پزشکي تا ديدار مقامات و مشارکت در مسابقات ورزشي)، با هدف آماده کردن افکار عمومي داخلي و خارجي براي عادي‌سازي روابط با رژيم اشغالگر قدس آغاز کرده بود.

پيش‌بيني مي‌شود، بعد از امارات، بحرين و عربستان سعودي و ساير کشورهاي نزديک به محور سعودي دست به اقدام مشابه بزنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar