کشف محموله جدید مواد منفجره در بندر بیروت

ايرنا/ ارتش لبنان اعلام کرد که در جريان بازرسي و پاکسازي محل انفجار در بندر بيروت، بيش از ۱۳۰۰ کيلوگرم مواد محترقه را کشف کرده است.
به گزارش رويترز ارتش لبنان روز جمعه در بيانيه اي که در صفحه کاربري خود در توييتر منتشر کرد، گفت: به دنبال بررسي واحدهاي ارتش در بندر بيروت حدود ۱۳۲۰ کيلوگرم مواد محترقه که در ۱۲۰ جعبه کارتن بسته بندي شده بود، در يکي از انبارهاي بندر کشف و ضبط شد که واحد مهندسي بلافاصله اين مواد را خنثي کرده است.
ارتش لبنان امروز نيز در حساب توييتري خود اعلام کرد که عمليات پاکسازي مناطق آسيب ديده از انفجار بندر بيروت ظرف ۱۵ روز آينده توسط ۲۵۰ کميته متشکل از ۱۰۰۰ افسر و۵۰۰ مهندس عمران انجام خواهد شد.
ارتش لبنان افزود: پاکسازي ۸۵ هزار و ۷۷۴ واحد آسيب ديده در حال انجام است و نيازي به تيم اجرايي بيشتري نيست.
در ادامه توييت ارتش لبنان آمده است: کشورهاي دوست، سازمانهاي غيردولتي و تمام کساني که مايل به امدادرساني در اين عمليات هستند مي توانند از نتايج پاکسازي دقيق و شفاف آگاهي يافته و با هماهنگي فرمانده ارتش آن را به اشتراک بگذارند.
در همين حال فرماندهي ارتش تأکيد کرد که پرونده مفقودين در اين انفجار تا زماني که جستجوها در اين منطقه ادامه دارد، بسته نخواهد شد. وي خاطرنشان کرد که در ميان ۹ نفر از مفقودين اين حادثه، ۷ لبناني و ۲ سوري هستند.
در ۴ آگوست (۱۴مرداد)، انفجار بزرگي بندر و بخشي از مرکز شهر بيروت را تخريب کرد که دست کم ۱۹۰ نفر کشته شدند. علت انفجار ذخيره سازي ۲۷۵۰ تن نيترات آمونيوم قابل انفجار در شرايط نامناسب اعلام شد.
انبارها و سيلوهاي بتوني در اثر اين انفجار تخريب شدند. اين در حالي است که ارتش لبنان پيش تر نيز از کشف ۴.۳۵ تن نيترات آمونيوم در نزديکي ورودي بندر بيروت خبر داده بود.