فارس/ افزايش تقاضا براي خودروهاي الکتريکي باعث شده است که شرکت خودروسازي تسلاي آمريکا با پشت سر گذاشتن تويوتا به گرانقيمتترين شرکت خودروسازي جهان تبديل شود.
به نقل از اسپوتنيک، افزايش اعتماد سرمايهگذاران نسبت به آينده توليد خودروهاي الکتريکي از يک سو و تلاش دولتها براي عبور از استفاده خودروهاي با سوخت فسيلي از سوي ديگر باعث شد تا طي روزهاي گذشته شاهد افزايش ارزش سهام شرکت خودروسازي تسلا و تبديل شدن آن به گرانترين شرکت خودروسازي جهان باشيم. تا پيش از اين شرکت تويوتا ژاپن گرانترين خودروساز جهان بود.
در معاملات روزهاي گذشته ارزش هر سهم تسلا به 1134 دلار رسيده و کل ارزش اين شرکت خودروسازي در حال حاضر 209.47 ميليارد دلار ارزش دارد که هم اکنون 4 ميليارد دلار از تويوتا بيشتر است.
يکي ديگر از دلايل افزايش ارزش سهام تسلا فروش قابل توجه کارخانه اين شرکت در شانگهاي بود بگونهاي که در ماه مي و عليرغم شيوع ويروس کرونا فروش 11 هزار دستگاه را به ثبت رساند.
کارخانه تسلاي شانگهاي نخستين کارخانه اين شرکت در خارج از آمريکا است و در حال رقابت با دو شرکت فولکس واگن و بيامو در حوزه توليد خودروهاي الکتريکي در بازار چين است.
اين شرکت همچنين اخيراً اعلام کرده که با شرکت گلنکور سوئيس قرارداده همکاري امضاء کرده و قصد دارد در آلمان هم کارخانه توليد خودروي الکتريکي احداث کند.
ايالت کاليفرنيا آمريکا نخستن ايالت اين کشور است که براي کاهش کاميونهاي گازوئيلسوز و تبديل آنها به الکتريکي هدفگذاري کرده و قصد دارد تا سال 2045 نيمي از کاميونهاي اين ايالت را الکتريکي کند.
بازار