برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

فوت و فن تهيه شير برنج؛ دسري مقوي و خوشمزه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فوت و فن تهيه شير برنج؛ دسري مقوي و خوشمزه

ايرنا/ اگر هوس يک دسر مقوي کرده ايد از شير برنج غافل نشويد.
مواد لازم:
برنج نيم دانه: يک پيمانه
گلاب: نصف پيمانه
شکر: يک و نيم پيمانه
شير پرچرب: يک ليتر

هل ساييده شده: يک قاشق چاي‌خوري
خامه: دو قاشق غذاخوري
نمک: نصف قاشق چاي‌خوري
طرز تهيه و دستور پخت:
۱.  برنج را از شب قبل خيس کنيد.
۲. برنج را با ۲ پيمانه آب و نصف قاشق چاي‌خوري نمک روي حرارت گذاشته و آنقدر بپزيد تا برنج کاملا وا برود.
۳. شير را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زياد کنيد تا مواد به جوش آيند.
۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد. در اين مرحله مواد را کمي بچشيد تا در صورت دلخواه، شکر بيشتري اضافه کنيد.
۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنيد تا شيربرنج کاملا جا بيفتد سپس گلاب را اضافه کنيد.
۶. بعد از اين که شيربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنيد.
۷. غذا را تا زماني که داغ داغ است، در ظرفي مناسب بريزيد و روي آن را با هرچيز که دوس داريد تزيين کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره