برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

نان نارگیلی شیرین با بافتی لطیف و خوشمزه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ برای تهیه این نان خوشمزه حتما نکات زیر را بخوانید:

مواد لازم
آرد نان 265 گرم
مخمر فوری 3 گرم 
شکر 30 گرم
نمک 1/4 قاشق چایخوری
شیر عسلی 50 گرم 
کره دمای محیط 30 گرم
برای فیلینگ
کره ذوب شده 25 گرم 
پودر نارگیل 70 گرم 
شیر عسلی 50 گرم 
تمامی مواد فیلینگ را مخلوط و کنار بگذارید‌

طرز تهیه

در کاسه همزن (یا کاسه میکس)، آرد، شکر، نمک، مخمر، شیر و شیر عسلی را مخلوط کنید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس  کره نرم را اضافه کنید، با سرعت متوسط   کره را به خورد خمیر دهید تا خمیر یکدست شود. (با همزن حدود 10 تا 12 دقیقه و با دست حدود 15 تا 20 دقیقه) خمیر را صاف کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند تا حجمش دو برابر شود.
خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید و چانه کنید و مجدد 10 دقیقه استراحت دهید.
توپ را با کف دست خود به صورت دایره ای صاف کنید. حدود 15 گرم از فیلینگ نارگیلی را در مرکز آن اضافه کنید. لبه ها را مانند بقچه جمع کنید تا به شکل توپ گرد در بیایند. خمیر را با وردنه صاف کنید. نان ها را شکل دهید و روی آن را بپوشانید، بگذارید تا حجمش دو برابر شود (حدود 45 دقیقه)
روی نان را به آرامی با شیر  ومال بزنید.
با دمای 175 درجه  در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید.

ویدئو از fiinger_food

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar