برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه پیتزا بندری با خمیر بربری

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
طرز تهیه پیتزا بندری با خمیر بربری

آخرین خبر/ پیتزا ها همیشه یکی از خوشمزه ترین و مجبوب ترین غذا ها بین مردم دنیا هستند و در طعم و مزه های مختلف تهیه کنید. این پیتزا یکی از راحت ترین پیتزا می باشد شما می توانید یک چانه خمیر بربری از مغازه بگیرید و این پیتزا را به راحتی در کمترین زمان تهیه کنید. این پیتزا برای کسانی که طعم و مزه سوسیس و هات داگ را دوست دارند بهترین گزینه می باشد و می توانید داخل فر یا سرخ کن و توستر نیز تهیه کنید.
 مواد لازم
سوسیس یا هات داگ ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غذا خوری
خمیر نان بربری ۱ چانه

پینز پیتزا به مقدار لازم
آب ۱/۲ استکان
فلفل دلمه ۱/۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کاری، پاپریکا، پودر سیر و ادویه تند به مقدار لازم
 طرز تهیه پیتزا بندری
مرحله اول: سرخ کردن
ابتدا باید سوسیس یا هات داگ را به صورت دایره ی خرد کنید و داخل یک تابه روغن ریخته و بگذارید تا سوسیس ها سرخ شوند و از تابه خارج کنید و و روغن گیری کنید. در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
در ادامه باید پیاز را داخل همان تابه که سوسیس ها را سرخ کردید بریزید و تفت دهید و بعد از سبک شدن ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه رب را نیز اضافه کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد سوسیس های سرخ شده را اضافه کنید و در انتها فلفل دلمه خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد آب را اضافه کنید و هم بزنید تا سس ربی باز شود.
مرحله سوم: پخت پیتزا بندری
خمیر پیتزا را داخل یک قالب ۲۷ سانت باز کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد مواد میانی تهیه شده را روی خمیر باز کنیدو بعد مجدد روی مواد پنیر پیتزا بریزید و قالب در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه و برای ۵ دقیقه گریل روشن کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت پیتزا بندری

مواد نباید زیاد آبدار باشد و بگذارید تا خنک شود و بعد استفاده کنید.
یک چانه خمیر نان بربری برای ۴ نفر مناسب نیست.
روغن مواد را بگیرید و بعد روی خمیر بریزید.
برای پخت در فر برقی یا توستر دما را روی ۱۶۰ قرار دهید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره