برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه قرابیه

منبع
خراسان
بروزرسانی
طرز تهیه قرابیه

خراسان/ قرابیه  
مواد لازم
*گردوی آسیاب شده -  30 گرم
*آرد -  190 گرم
*بکینگ پودر -  یک دوم قاشق چای خوری
*کره نرم -  110 گرم

*وانیل -  یک هشتم قاشق چای خوری
*زرده تخم مرغ -  یک عدد
*آب پرتقال -  یک قاشق سوپ خوری
*پودر شکر -  یک ویک چهارم پیمانه
 
طرز تهیه
کره و پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی هم بزنید؛ سپس زرده تخم مرغ و وانیل و آب پرتقال را اضافه و خوب مخلوط کنید تا کرمی رنگ شود ( حدود 10 دقیقه ). آرد و بکینگ پودر و گردوی پودر شده را با هم مخلوط کنید و سپس دور همزن را کم و مخلوط را به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. روی ظرف را با پارچه بپوشانید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید. پس از آن از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری بردارید و در کف دست گرد کنید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده و چرب شده است، قرار دهید و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد بگذارید  تا رنگ شیرینی ها متمایل به قهوه ای شود. پس از خارج کردن از فر و بعد از کمی خنک شدن شیرینی ها را در پودر شکر بغلتانید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره